Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lily9999

Test ciążowy kłamie?

Polecane posty

Gość Lily9999

Pierwszy test ciążowy wykonałam po upływie 6 dni od możliwego zapłodnienia, a drugi dla pewności w dniu spodziewanej miesiączki, oba wyszły negatywnie, ale okresu nadal nie mam. Spóźnia mi się już 8 dzień,, obawiam się ponieważ ostatnio miałam go niczym w zegarku. Czy testy mogą się mylić? Dodam, że do współżycia nie doszło, ale penis chłopaka ocierał się o moje wargi sromowe, a potem pieścił mnie palcami. Czy mogę być w ciąży? Proszę o pomoc

Gość Lily9999
Jesteś pewna? Naprawdę bardzo się denerwuję, bo nie mam nawet tak najprostszego objawu miesiączki jak ból brzucha, a takie opóźnienie wprawia mnie we własnie takie myślenie o ciąży.

ja miałam objawy miesiaczki a byłam już w ciazy :) nie stresuj sie dostaniesz bo nie widze powodu do ciazy u Ciebie

Gość Lily9999
Dzięki za pocieszenie;] Staram się nie stresować, ale w sumie marnie mi to idzie. Gdyby nie ta sytuacja która miała miejsce niczym bym się nie przejmowała, ale że takie zdarzenie było, to pierwsze co pomyślałam jak nie dostałam okresu, że to ciąża.

zastanawiam się czasami ile mają lat dziewczyny które zamieszczają temu podobne tematy...jak się ma jakieś obawy to idzie się do lekarza a tak po za tym trzeba się zabezpieczać a nie lecieć na żywca...a przede wszystkim pogłębić wiedzę o temat JAK DOCHODZI DO ZAPŁODNIENIA.