Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szoknięta jak cholera

WIDZIAŁAM WCZORAJ STATEK KOSMICZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Siedzieliśmy sobie ze znajomymi przy grilu, dość zimno ale się nie poddajemy. Gadamy gadamy i nagle nad nami w absolutnej ciszy przeleciało to coś. Na bank nie był to samolot. Ogromne światło, wydawało się że było dość nisko. Zatoczyło koło i zniknęło :/ To tyle, wszyscy to widzieli. Normalne to nie było!!! Piszę z mazowieckiego, byliśmy u kolegi na wsi może z 30 km od Warszawy! Widział to ktoś?

Gość Vartam rd
ja byłam w centrum i też to widziałam :o pewnie Rosja coś knuje

Vartam rd ale serio???????? To znaczy z tą rosją wiem że sobie tak tylko piszesz, ale powiedz że nad warszawą to też było widać???? Musiało być bo to blisko! Powiedz że naprawdę to też widziałaś? Która dzielnica?

Gość kuraki bezpiore
u mnie ufo pojawia sie w kazdy piatek i sobote , jak w miescie disco !!!! :P

Gość ociapocia
dobra dobra, co piliscie lub paliliscie ?

no właśnie to było wcześnie koło 21.00 i jeszcze wszyscy byli trzeźwi. Później też niewiele piliśmy bo siedzieliśmy jak wryci i tylko wszyscy gadali "co to było?" MUSIAŁ TO KTOŚ JESZCZE WIDZIEĆ! Tam widać warszawę a przecież tam dużo ludzi o 21 na ulicach musiało być.

Gość Vartam rd
no mówieże centrum, akuraty bylam na nocy muzeum czekałam na wejscie do centrum kopernika

Jednostka Obcych (z poza Ziemi). Przelot nieautoryzowany. W końcu się doigrają i ich zestrzelimy.

no trawkę i zapijaliśmy absyntem, ale to przecież nie ma żadnego znaczenia, mówię wam o nadnaturalnych wydarzeniach, a wy się interesujecie prowiantem :/

Gość assa55
zmień dilera

przysięgam wam że wtedy jeszcze ani grama alkoholu w sobie nie miałam, reszta może z pół piwa zdążyła wypić

Szoknięta mówi prawdę. Takich relacji ostatnio jest dużo. Będzie trzeba coś z tym zrobić.

Noooo mówię prawdę mówię! Dlatego chciałam znaleźć kogoś jeszcze kto to widział. Ale co zrobić? To się wzięło znikąd i przepadło!

Gość wez antybiotyk
a widzialas moze takie swiatlo? czerwone jakby? ja tez widzialam z miesiac temu -doslownie przez sekunde jakby 2 plaskie objekty -myslalam w sumie zr to rakiety...z czerwonym odblaskiem jakby sie zderzyly i to zniknelo....

mam taką płaską głowę, że służy za stolik do piwa podczas grilowania ze znajomymi :classic_cool:

o takich wydarzeniach jest dużo mowy na internecie poszukaj sobie na googlach sa nawet filmiki jak ludzie na szybkiego na krecali albo zdjęcia :)

nieeee czerwonego nie widziałam, tylko białe, no żółtawe może. Kolor zwykłego światła jak żarówka, no ale bardzo duże i w ogóle nic nie było słychać. Nie no myślę o tym dziś cały dzień, przedziwne to było.

ej ej!!!!!!! to nasze było tak podobe do tego z linku! Tylko te światła były połączone ale też można było podobny kształt tam zobaczyć!!!!!!!!

tzn nie z filmku tylko ze zdjęcia

hey, ja tez widzialam cos podobnego rok temu, pojawila sie jakby biala plama na niebie zatoczyla kolo bardzo powoli i bardzo szybko smignela do gory..

Hej, ja czasami(częściej zimą) widuję takie czerwone bądź pomarańczowe kule nisko na niebie. Czasami pojawia się jedna, leci - znika, po czym leci druga, a czasami od razu trzy, ułożone w trójkąt. Zazwyczaj lecą prosto, ale raz zdarzyło mi się zauważyć, że ta kulka latała jak pijana :P Miałam zdjęcie, ale na starym telefonie (moze znajde to wrzuce). Mam jedną koleżankę, która także to widuje. Śmiejemy się, że to ufo, ale chyba w to nie wierzymy ;) Dwa tygodnie temu stałam z dwoma koleżankami na balkonie i widziałyśmy jedno - moje dwie koleżanki również, chociaż wczesniej nie wierzyły mi, że widuję ufo :P

Gość .ANAL i ZATORr..,
cześ z kazdym dniem

Gość .ANAL i ZATORr..,
dokuczać? czy nie dokuczać?

Gość .ANAL i ZATORr..,
lubię cię masz wolne dzisiaj