Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimiś

co myślicie o puszystych kobietach w ciązy?

Polecane posty

Gość mimiś

hmmm.....

ze mają prawo do wszystkiego tak samo jak szczupłe, mniej szczupłe, bardziej okrągłe itd....

Gość mimiś
a nie bierze cie obrzydzenie widząc taką grubą babe a do tego w ciązy jeszcze

Gość mimiś
przecież ona i tak ma kupe sadła to jeszcze bebech się jej i tak powiększa od dziecka

mimiś - myślę że kobieta jak pragnie dziecka to przeboleje te pare miesięcy z większa masa

dziewczynko ile ty masz lat 15 ? a twoje myślenie na ten temat - porażka - podrośniesz pogadamy teraz widze ze niczego mągrego nie jesteś w stanie wykrzesać to tyle na ten temat :)

Nic. Ogólnie jak widzę kobietę w ciąży to sobie myślę, że nie chciałabym znów też w niej być :) Mimo, że moja ciąża była bardzo chciana, bardzo spokojna i nie mogę na nic narzekać, to cieszę się, że mój syn jest już taki duży, mądry, kontaktowy i zabawny :)

Gość mamusieńka..
u niektórych pulchnych kobiet to nawet nie widać czy są w ciąży czy maja naturalny taki brzuch. Ale osobiście mi grubsze osoby nie przeszkadzają te w ciąży i te nie:)

to samo co o innych puszystych - w ciązy czy tez nie . ze są grube bo ciągle coś mielą w gębie i ze same są winne temu jak wygladaja

Gość mamantaaa
nic nie myślę, za to jak widzę takie tematy to zastanawiam się jak pusto trzeba mieć w głowie by takie bzdety pisać, współczuję nudnego żywota, bo innego wyjaśnienia nie widzę. DNO

Gość figot fago
z tego co wiem to kazda kobieta w ciazy ma brzuszek:)

A jeśli chodzi o "grube baby" to czasami bywa, ze nie tylko ciągle jedzą ale np chorują tarczyca powoduje tycie, wiele leków, problemy chormonalne nawet pigułka. Czasami jak się takie głupoty wygaduje warto nad tym się zastanowić.