Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhdhd

Psychiatra czy psycholog kto pomoże w takim przypadku?

Polecane posty

Gość dhdhd

jestem juz zrujnowana psychicznie przez mojego byłego byłam zdradzana i oszukiwana przez ostatnie 2 lata za plecami mial inna gdy sie dowiedzialam dostalam szoku.. rozstalismy sie, po 2 miesiącach błagał mnie o wybaczenie .. wybaczyłam obiecał że się zmieni.. i po pewnym czasie znowu mi to zrobil.. do tego doszło jeszcze mase innych problemów z jego powodu jestem swiadoma ze jestem od niego uzależniona jako od czlowieka nie potrafię bez niego żyć najgorsze są momety tak jak np dzis .. ze dzwonie a on nie odbiera a ja dzwonie od 12 juz 5h a on nie odbiera wiem ze jest z nią.. nie moge sie z tym pogodzic a jeszcze wczoraj zapewnial mnie ze nie ma z nia kontaktu ze kocha tylko mnie,, Boze to jest straszne schudłam 16kg.. zaczełam palić papierosy.. pić piwo tyle żeby się nawalić i nie myśleć..:( potrzebuje pomocy nie wychodze z domu gdy mam wolne dni boje sie ze gdzies ich spotkam .. leże całymi dniami w łóżku i wsyztko mnie boli.. w nocy nie moge spac.. jestem wrakiem człowieka czy psycholog sam coś poradzi? ile kosztuje taka wizyta .. i czy sa jakies prochy zeby ulżylo.. rozweseliło jak to jest?

zapisz sie do psychologa on - jesli bedzie taka potrzeba - skieruje Cie do psychiatry, który najprawdopodobniej przepisze Ci leki - antydepresanty itd.

Gość dhdhd
ale ile kosztuje średnio taka wizyta u psychologa prywatnie? pewnie bedzie mi kazał chodzic na psychoterapie a to kosztuje pewnie nie mam an to pieniędzy jak sobei pomóc zna ktos sposob jak się psychicznie uwolnić od drugiego człowieka?

zawsze mozesz isc panstwowo. czeka sie dosyc dlugo ale lepsze to niz nic. a z toksycznego zwiazku uwolnisz sie tylko dzieki pomocy psychologa i silnej woli.

Słyszałam że koszt jest 50-80zł ale czy to prawda? Tego nie wiem.

Gość No niestety też tak mam a
Nie wiem czy lekarz Ci pomoże, musisz odciąć się od problemu. Wyjechać, poznać nowych ludzi. Ty musisz włożyć w to wiele pracy. Pozdrawiam i trzymam kciuki aby Ci się udało. Acha...nie pij, to w depresji bardzo szkodzi.