Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m.k.m.k.m.k

słuchajcie 4 dzien nie uzyłam antyperspirantu hahaaaaa

Polecane posty

Gość m.k.m.k.m.k

i tak mi wali spod pachy ze szok w trampkach :D:D zdarzylo wam sie?

Gość m.k.m.k.m.k
ja musze codziennie bo jak stresiak mnie maly dopada to juz mokre pachy ale teraz nigdzie nie wychodziłam i dlatego nie uzyłam ale jednak wali ostro :D

Gość tez kosmetohoooooliczkaaa
ja sie poce nawet jak użyje :(

to zacznij uzywac blokera. jego sie uzywa 2 razy w tyg i masz caly tydzien sucho

bo te pseudo atyperspiranty typu rexona garnier dove itd nic nie dzialaja tylko ladnie pachna. lekko moze zmniejszaja wydzielanie potu ale minimalnie. no i po nich pot nie smierdzi ale tak czy siak mamy pod pachami mokro. ja uzywam blokera z ziaji i mam sucho. polecam

Gość No niestety też tak mam a
ja też tak mam, zaraz jak się umyję muszę użyć antypersprantu bo inaczej za pół godziny zaczyna mi walić spod pachy.

Gość No niestety też tak mam a
Ja wolę co kilka godzin wytrzeć się i spryskać dezodorantem typu rexona niż używać blokerów. Te blokery do końca fajne nie są.

ja zaluje ze wczesniej nie bylo tych blokerow. tzn byly w aptece w granichach 100 zl. w gimnazjum mialam ogromne kompleksty z powodu basenow pod pachami... na wf tylko czarna koszulka bo w innej widac plamy, nie bylo mowy o podsiesieniu reki nawet lekko do gory... ciagle musialam je trzymac mocno przy sobie.. masakra... cieze sie ze teraz ziaja wprowadzila te blokery. za jedyne 6 zl. rexony tez uzywa ale zadko. odkad mam ten bloker moge chodzic z rekami w gorze :):):)

tez cos slyszalam wlasnie o tych blokerach z ziaji, ze podobno dobre sa. Musze sprobowac :) Znaczy moj pot nie smierdzi, ale sam fakt ze mam mokro pod pachami mnie irytuje :P

tylko nie uzywaj na swiezo ogolona skore bo bedzie szczypac. i za pierwszym razem strasznie swedzi skora ale staraj sie nie drapac. ja spalam z rekami do gory (tzn za glowa polozone)tak zeby nie draznic bo przez to swedzenie usnac nie moglam;p

ja używam etiaxillu od roku, a ostatnio tylko jego zamiennika (perspirex) i naprawde przez 2-3 tygodnie ani kropelki potu, i zapachu.

acha, dobrze, ze mi mowisz, dzieks:D:D

fantazja a nie zauwazylas zeby ci wychodzilo wiecej pryszczy od kad uzywasz ich??????? bo ja zauwazylam ze chyba przez ten bloker spaskudzily mi sie plecy. cale szczescie ze plecy a nie twarz... ale nie mialam tak duzo syfow na plecahc wczesniej...

Gość i co sie cieszysz
brudasie ze sie nie myjesz?:O🖐️

vivianaa... nie zauważyłam żadnych pryszczy- nie mam i nigdy nie miałam z tym problemów. jedyne co jest uciążliwe to cena, chociaż ten perspirex (na allegro) nie wychodzi tak drogo jak etiaxil, a to jest dokładnie to samo.

ale w sumie to sie wyrownuje cenowo chyba. kosztuje on chyba z 50 zl a w reklamie mowia ze starcza na rok. wiec te rrexony co sa po 10-15 zl a starczaja na miesiac a nawet mniej drozej chyba wychodza.