Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitka9999

nic tak nie boli jak...

Polecane posty

Gość nitka9999

osoba ktora kochasz najbardziej na swiecie przechodzi obok ciebie udajac ze Cie woglole nie widzi... eh :(

Gość usmiech prosze usmiech
to nie ominie ciebie;) Może jesteś jak Patyczak? Cieżko ciebie zauważyc;)? I pasujesz do podłoża za bardzo:P

Gość ło
Nic nie boli tak jak zycie.... Cytując Budkę Suflera:)

a czy ta osoba wie o tym że ją kochasz? bo jak nie wie to nikt nie jest duchem świętym:)

Gość dddddddddddddfk
jak udaje, to znaczy ze specjalnie. moj tez udaje, ze mnie nie widzi. mysle jednak, ze to z powodu emocji. obojetnym ludziom mowi się czesc, chocby po to zeby nie wyjśc na buraka.

Gość nitka9999
to nie moje ego... kocham go od 5 lat.. zerwalismy niedawno... poprostu nie rozumiem jak moze mnie minac na mieescie udajac ze nie widzi, nigdy sie tak nie zachowywal...

nitka jestes za cienka:P za chuda..nie widac ciebie:D

to nie moje ego... kocham go od 5 lat.. zerwalismy niedawno... poprostu nie rozumiem jak moze mnie minac na mieescie udajac ze nie widzi, nigdy sie tak nie zachowywal... ma prawo się nie odzywać do Ciebie i może Cię nie zauważać - nie jesteście już razem

Gość adi_P
a moze ten twój eks poprostu nie zauwazył ciebie

Gość dddddddddddddfk
przez 5 lat, to on powinien sobie wykształcić detektor wykrywania nitek:P był z nią 5 lat!!! masakra. ja nadal podtrzymuję, że olewa specjalnie, żeby jej udowodnić, że ma na wszystko wyjebane. po 5 latach emocje nie znikną z dnia na dzień. zachowuje się beznadziejnie. nie ma usprawiedliwienia i logicznego wytłumaczenia na takie coś.

zachowuje się beznadziejnie. nie ma usprawiedliwienia i logicznego wytłumaczenia na takie coś. beznadziejnie to zachowuje się ktoś , kto chce udawać przyjaciela po rozstaniu i udaje , ze nic się nie stało... facet ma prawo się odzywać lub nie odzywać , skoro to już koniec

Gość malinkaaaaaaa2
revolver- a co rozstanie ma do tego.? znac kogos 5 lat a potem udawac ze sie wogole nie zna tej osoby tylko z tego powodu ze sie rozstali? to brak kultury...

Gość dddddddddddddfk
co ma powiedzenie:" czesć" do przyjacielskich stosunków? nie chodzi o to, zeby się przyjaźnić, ale o zwykły szacunek do kogoś z kim się było. przecież brak neutralnego przywitania, to brak szacunku i brak kultury osobistej.

revolver- a co rozstanie ma do tego.? znac kogos 5 lat a potem udawac ze sie wogole nie zna tej osoby tylko z tego powodu ze sie rozstali? to brak kultury... rozstanie ma bardzo wiele do tego jeżeli jedna osoba odrzuci drugą z różnych powodów , to osoba odrzucona ma prawo odreagować urywając kontakt

co ma powiedzenie:" czesć" do przyjacielskich stosunków? nie chodzi o to, zeby się przyjaźnić, ale o zwykły szacunek do kogoś z kim się było. przecież brak neutralnego przywitania, to brak szacunku i brak kultury osobistej. a jakie znaczenie ma powiedzenie w tym wypadku "cześć" ? żadne...:)

Gość dddddddddddddfk
mnie wychowano, że nawet sąsiadom którzy nie mają dla mnie znaczenia mam mówić "Dzień dobry".

Gość nitka9999
revolver-tylko ze to on mnie odrzucił.. co prawda ja tez nie jestem bez winy, ale ostatecznie to on to zakonczyl odchodzac bez slowa...

mnie wychowano , aby sąsiadom których nie znoszę , nie mówić nic...:P

revolver-tylko ze to on mnie odrzucił.. co prawda ja tez nie jestem bez winy, ale ostatecznie to on to zakonczyl odchodzac bez slowa... ale to jest bez znaczenia , gdyż osoba odrzucająca lub odrzucona , ma w tym wypadku takie same prawa.... -skoro odszedł bez słowa , to nie chce Cie znać...trudno...życie toczy się dalej...

Gość dddddddddddddfk
szczęściarz z ciebie, ja zawsze musiałam być miła, choć tego nie znosiłam. wychodzi na to, że przyczyną nie mówienia cześć, osobie niegdyś bliskiej, to emocje( chęć odreagowania) on coś jeszcze czuje.

Gość nitka9999
revolver--juz nie pierwszy raz odszedl bez slowa a potem chcial wracac, moj blad tylko ze pozwalalam mu na to....

wychodzi na to, że przyczyną nie mówienia cześć, osobie niegdyś bliskiej, to emocje( chęć odreagowania) może być wiele powodów bardzo różnych - dajmy tylko tym ludziom prawo ich wyboru i przez to okażemy im szacunek i kulturę...

Gość dddddddddddddfk
no jak odszedł bez słowa, to pewnie nie wie gdzie oczy podziać. też bym uciekła na jego miejscu ze wstydu.

revolver--juz nie pierwszy raz odszedl bez slowa a potem chcial wracac, moj blad tylko ze pozwalalam mu na to.... teraz piszemy trochę o czymś innym....to już problem z facetem i jego charakterkiem oraz Twoim ....

Gość Wołowe_serce
Mam tak samo. I mam dość :(

Gość dddddddddddddfk
ciekawią mnie te inne powody. ja zawsze mówię cześć swoim byłym.

ciekawią mnie te inne powody. ja zawsze mówię cześć swoim byłym. ja nigdy nie mówiłem i nie chciałem mieć z nimi nic wspólnego...widocznie za wiele wspólnego mieliśmy , gdy byliśmy razem...:P

nic tak nie boli jak deszczowy dzień