Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwe07

Dziewczyny chodzicie same do kina?

Polecane posty

Gość elwe07

Czy uważacie,że to obciach?

Gość tez sie odchudzammmmmmmmmmm
absolutnie.jak mam kase to chodze ;)

Gość LOL ;)
Ja tam chodzę sama wszędzie. Do kina też. W kinie się filmy ogląda, a nie dyskutuje jak niektórzy to robią.

Gość big starówka
Nie rozumiem sensu chodzenia samemu do kina... Przecież do kina chodzi się żeby obejrzeć film z kimś (znajomi, rodzina itp) Skoro miałabym sama iść do kina to przecież mogę sobie ściągnąć film z internetu czy wypożyczyć w wypożyczalni.

Gość blumglumblum
tylko, że po filmie można podyskutować na jego temat a tak to się nie ma z kim :)

Gość big starówka
Poza tym kino to tylko pretekst do spędzania razem czasu. Jak się idzie całą paczką na film to później zawsze kończy się gdzieś w barze czy kręgielni.

Gość gljhtkjyt
Czasem chodzę sama do kina. Film można ściągnać ale przecież to nie to samo co taki film obejrzany na dużym ekranie.

Gość tez kosmetohoooooliczkaaa
nie chodze sama, ale nie uwazam, ze to obciach, niby czemu??

Gość LOL ;)
Już teraz wiem kto i jak mi przeszkadza podczas seansu... heheh. Gadać można po filmie, ale nie w trakcie. Ściągnąć z neta. Tak szczególnie film w 3D hihi

Gość Navya
chyba z raz byłam sama i.. dziwnie się czułam.. jednak kino jest po to żeby chodzić z kimś

Gość Navya
a czemu? bo wszędzie pary ,a ja sama popcorn kupowałam i na film czekałam .. a byłam sama bo to był horror ,,zejście 2" i nie miałam chetnych żeby ze mną isć ,a ja chciałam go zobaczyc w kinie

Gość do kina najbardziej lubie
chodzic sama ;) Zawsze ide obejrzec film. A czas ze znajomymi wole spedzac rozmawiajac ;) Nie musze sie dostosowywac do gustow innych, nikt mi nie przeszkadza w ogladaniu. Jest idealnie ;) Ogladanie filmu w TV to nie to samo co w kinie ;)

Gość gljhtkjyt
Kino jest po to żeby obejrzeć film ;] rozwijać się jakoś kulturalnie, ambitne filmy to przeważnie takie nienadające się do oglądania w romantyczny wieczór z drugą połówką.

i nie jem w kinie. Ani nie pije. Tylko ogladam. Mnie wlasnie kurza to jedzenie w kinie. Przeszkadzaja mi te dzwieki, ze o komorkach nie wspomne :O Kiedys byla kultura wieksza widzow, dzisiaj niestety nie. Dlatego tez bardzo rzadko juz chodze do kina...

i nie chodze na ambitne filmy :classic_cool: Do kina ide na mozgi splywajace po scianie, duzo huku, szybkie samochody i efekty :P Zreszta romantycznych bzdetow nie lubie ogladac nawet z ukochanym :P On na szczescie tez ;)

Gość berrlinkaaa
ja chodzę sama do kina bo lubię ambitniejsze kino niż "to nie tak jak myślisz kotku" albo jeszcze jakieś inne gówniane amerykańskie komedie, a tak się niestety składa ze otaczają mnie ludzi którzy gustują tylko w takim czymś. Nie czują sie głupi bo nei chodzę do multipleksów tylko do małych kin więc nikt tam na mnie nie patrzy jak na jakiegoś aliena :D

Gość Navya
Niby tak ,ale samemu to smutno chodzić tak jakoś

Gość tum turum turumm
moze ktos z czestochowy chce isc do kina?:) bo nie mam z kim:)

Gość elwe07
Ja dzisiaj byłam na szczęscie było tylko 7 osób w tym 1 para ;)ale generalnie kojarzy mi się to z myśleniem "nie miał jej kto zaprosić"...

Gość elwe07
Ok,możesz tak myśleć,po części pewnie masz racje,ale nie musisz od razu przeklinać...

Gość Ewcia5555
Pierwszy raz wybieram się do kina sama, na PIęćdziesiąt twarzy Greya, bardzo chcę to obejrzeć, czytałam książkę. Idę sama bo nie mam z kim, pewnie będą same pary :P

Gość gość
Dawno wyrosłam z wieku, kiedy się przejmowałam co sobie obcy ludzie pomyślą:P Chodzę, szczerze mówiąc, nawet chętniej niż z kimś. Nikt mi się nie wcina jaki film wybrać. Nienawidzę jak mnie ktoś zagaduje jak oglądam. Odbiór filmu w kinie to nie to samo co oglądanie na necie czy w TV. Zupełnie inne wrażenia. No i nie trzeba czekać na nowości.

Gość kejti383
Powiem szczerze, że kilka razy zdarzyło pójść mi się samej do kina, ale tylko dlatego, że kończyły się seanse filmu, a ja bardzo chciałam go zobaczyć i nikt nie miał czasu. Moje ulubione kino to te, w Centrum Riviera http://www.centrumriviera.pl/kino Mieszkam w Gdyni, więc mam blisko.

Gość gość
Chodzę. To coś nienormalnego?

Gość gość
Ja ostatnio poszłam sama do OH-KINO jak byłam we Wrocławiu i było fajnie. Poznałam fajną dziewczynę, z którą się zaprzyjaźniłam. Czasem to nawet fajny pomysł.