Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zainteresowany123

Wasze doświadczenia z prawem przyciągania; Sekretem ?

Polecane posty

Gość Zainteresowany123

Cześć ! Jakieś 2 lata temu poznałem owe prawo przyciągania i po kilku nieudanych próbach jego wykorzystania - odpuściłem. Niedawno obejrzałem film "The Secret". Całkiem przypadkowo, nie wiedziałem, że jest on o takiej tematyce. Otóż od jakiegoś tygodnia próbuje zastosować się do wskazówek zawartych w filmie. Niestety bez skutku. Owszem czasem (to jeszcze przed obejrzeniem "The Secret") miałem sytuacje, które zdawały by się potwierdzać to, iż on istnieje, ale równie dobrze mogły to być zwykłe przypadki. Przykład: Myślałem i to dosyć długo o dawnym znajomym i go spotkałem (to było w zasadzie miesiąc temu). Temat ten założyłem po to, abyście opisali wasze doświadczenia z prawem przyciągania. Nie chodzi mi jednak o jakieś błahe sprawy, ponieważ takie często o niczym nie świadczą. Mam na myśli jakieś większe dokonania typu: Zakup/Wygrana nowego samochodu; Może jakieś uzdrowienie itp.

moj chlopak wierzyl w to swiecie a ja sie smialam..do czasu...mial napisane na kartce firma w ciagu 2 lat i zatrudnie ludzi... teraz ma swoja firme i 5 pracownikow a w lutym kupil BMV 530...cos w tym musi byc ?

Gość Zainteresowany123
No firma to już jest coś. Ale twój chłopak (może i teraz również ty) korzystacie z tego ?