Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iksiaaaa

moze ktos pomoze..?

Polecane posty

Gość iksiaaaa

czesc dziewczyny.mam pewien problem...otuz za miesiac wyjezdzam z chlopakiem a moja cera nie wyglada najlepiej,niedawno wyleczylam sie z tradziku ale mam kilka przebarwien ...zeby sie tego pozbyc potrzebuje troche czasi u kilka peelingow chemicznch...noi mam do was pytanie czy ktoras z was uzywa jakis kremow tonujacych?albo czy istnieje cos co zatuszuje ta mala niedokonałosc?niechce czuc sie niekomfortowo..ale tapety tez niechce klasc na buzke,czy jest moze cos bardzo delikatnego?co wyrowna moj koleryt cery?albo czy w miesiac moge jakos poprawic stan swojej cery?prosze o rade i dziekuje z gory.

Gość martulkaaaa
na usuwanie przebarwień to nie jest najlepsza pora zwłaszcza, że wyjeżdżasz.....a po takich zabiegach (również po domowych sposobach typu głębokie peelingi czy kremy wybielające) nie wolno się opalać nie przejmuj się drobiazgami, tylko ciesz z wyjazdu :) a na zabieg umów się, gdy skończy się lato

Gość promykkk
mialam podobnie i stosawalam tuzin masci i naprawde wiele wiele specyfikow. wydalam mnostwo kasy a efekt d... od dwoch lat stosuje ostry peling do twarzy i krem no-scar. to jedyne co mi pomoglo i widac efekty, a od czasu do czasu robie sobie w wannie peling z cytryny i cukru, tez fajnie dziala na skore a potem nos-crar albo miejscowo albo cienka warstwa po calosci

Gość iksiaaaa
dzieki za odpowiedz.Nie martwie sie ajkos zbytnio...tylko ze wolalabym jednak czuc sie komfortowo a przez ta cere tylko pogorszy mi sie chumor;/