Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydka21

Wolałabym być głupia, ale ładna

Polecane posty

Gość Brzydka21

niż brzydka i w miarę mądra, ale prawda jest taka, że nigdy nie chodziłam na imprezy ze znajomymi tylko siedziałam z książką, zawsze wstydziłam się swojego wyglądu, który mnie hamuje i przez to nigdy nie czuję się pewnie, gdy wszyscy się na mnie patrzą mam ochotę zniknąć. Jestem zmina i oschła wobec obcych, nie chce nawiązywać znajomości bo czuję się gorsza od wszystkich.

Gość Brzydka21
może znajdzie się tu jakiś Pan który mi kupi lalkę "Policjant z wielką Pałą"?

Gość Brzydka21
jestem tak brzydka że jak przychodzę na imprezę, wszyscy się pytają wzajemnie, po kogo przyszła babcia?

Gość Brzydka21
Tak, śmiejcie się ze mnie jak wszyscy inni, jestem przystosowana do takiego traktowania.

Gość upadupaup
ja na szczęscie jestem ładna :P

Gość Brzydka21
my Cię rozśmieszamy brzydulko:)

Gość Brzydka21
raz jak starowałam do chłopaka, on się mnie spytał kiedy zmienię maskę?

Walne sloganem Uroda mija a intelekt zostaje, włąsciwie z wiekiem go przybywa. Jestes młoda w koncu znajdzie sie facet który to doceni.

Gość Brzydka21
Może jakiemuś dziwakowi się podobam, ale swojego wyglądu nienawidzę

Gość jdfksjksld
No sorry ale sama sobie jesteś winna, jeśli ktoś jest miły wobec Ciebie, zagaduje a Ty jesteś oschła zimna i cholera go wie co jeszcze to czego oczekujesz? Że będą za Tobą latać i prosić Cię o to byś szła na imprezę? Tu nie chodzi o wygląd ale co to za przyjemność z taką osobą przebywać? Myślisz, że jakbyś była ładna to wszyscy by pajali do Ciebie miłością bez względu na Twoje zimne, oschłe i egoistyczne zachowanie? Zrób coś z sobą dziewczyno bo zostanie Tobie tylko wiedza na całe życie i skończysz jako stara panna bo żaden facet się Tobą nie zainteresuje!!!

coś mi się wydaje ze autorka to kolejna taka co jej się tylko wydaje że jest brzydka ;]

Gość konik_polny
ja nie palę to wybieram inteligencję :P

Gość Brzydka21
Nie chce by za mną latali, odrazu tak wszystkich zbywam bo właśnie tego nie chcę, nie chcę chodzić na imprezy i inne bo czuję się tam jakbym tam wogóle nie pasowała, udaję wyluzowaną, a wychodzi mi komicznie, pewnie wszyscy myślą, że sobie zlewam wszystko, a tak naprawdę jestem wrażliwa, i dlatego niweluję wszelkie sytuacje w których ktoś mógłby mnie zranić. Marnuję sobie życie, wiem. I dlatego teraz płacze i użalam się nad sobą, mimo, że nie powinnam bo to tylko moja wina.

Też wolałabym być ładna i głupia, niż brzydka i mądra. To tak jakby wybrać: Samotna a w towarzystwie. Nie okłamujmy się w dzisiejszych czasach wygląd daje wszystko, czego ja jestem żywym przykładem , ;)

NoWayZombie -> sądzę że wystarczyło by aby pogadała z paroma facetami i poprosiła ich o ocenę ;)

Gość khagern
to co ci daje ten wyglad proszek ?? skoro mowisz ze wszystko

Gość Brzydka21
Faceci są nieszczerzy, w realu by nie obrazić powiedzą, że jestem ładna, ale swoje wiem, mam oczy i widzę swoją paskudną mordę.

Gość sdfffrrf
kurka to ja ejstem duzo ladniejsza od proszku do prania a wcale latwo nie mam. No ale jesli meirzy tak nisko jesli chodzi o ta fopte z tym afcetem no to sie nie dziwie...tez moglabym meic wszytsko:D

Gość jdjfjgh
przykro mi proszku, ze taka brzydulka z ciebie, ale dobrze, ze to rozumiesz i akceptujesz

Gość jdjfjgh
to facet to tez jakis pokraka

Gość rowereek
Brzydka21, napisz do mnie na gg 3446 7328

NoWayZombie -> w necie łatwiej się odważyć ;) autorko -> w necie będą bardziej szczerzy ;)