Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydka21

Wolałabym być głupia, ale ładna

Polecane posty

Gość Brzydka21
Levviatan--> Ale napisałam, już, że wolałabym być ładna i GŁUPIA, dlatego nie mam zamiaru dać zdjęcia, bo pewnie zostałoby wykorzystane do przeróbek i żartów. Musicie mi uwierzyć na słowo jest brzydka, nigdy nie miałam chłopaka, to chyba o czymś świadczy :(

Brzydka21 -> to że nie miałaś nie świadczy o tym ze jesteś brzydka.

To że nie miałaś chłopaka nie znaczy że jesteś brzydka, a raczej nieśmiała, albo dręczą Cię kompleksy. Jak się nie odważysz to nic się nie uda :)

Gość levus jak zwykle sępi
zdjecia. załosne :classic_cool:

Gość Brzydka21
Ale czuję się przez to jak jakiś odmieniec, dziwak, bo wokół wszyscy są już w związkach nawet kilkuletnich, a ja, jak zakonnica siedzę tylko w domu, i staram się nie myśleć o tym jaka jestem dziwna.

Gość meejbi bejbii
ja jestem ładna i mądra i jakoś szczęścia w życiu nie mam 🖐️

Gość Brzydka21
Co z tego? Poprostu też bym kogoś chciała i zazdroszczę im tego, ale nie jestem przebojowa, głośna, wygadana dlatego nikt nie zwraca na mnie uwagi, podczas gdy w środku jestem jednym wielkim kłębkiem emocji, teraz nawet nie wiem czy bym chciała z kimś być bo czuję się taka brzydka, że wstydziłabym się przed facetem siebie.

Gość Brzydka21
Nie pokażę raz już napisałam, że nie, ile mam się powtarzać? Moge tylko powiedzieć, że mam wielki nos, wąskie usta, okropne cienie pod oczami, pryszcze i rzadkie włosy. Tylko swoje ciało lubię, twarz jest okropna.

3 lata słuchałem tego samego od przyjaciółki aż poznała swojego obecnego męża ;)

Gość Brzydka21
No chyba zacznę bo na operacje plastyczną nie mam pieniędzy.

Gość ale proszek do prania tez
bardzo przecietna, dluuugi nos, a jakos sie nie wstydzi pokazywac foty na kafe? ciekawe czy jej kochas wie o tym ze jego zdjecie krąży po tym forum?

Popatrz na Justynę Kowalczyk, ma bardzo duży nos i on jej pasuje :)

Gość Brzydka21
Z tym, że wydaje mi się, że mi taki nos nie pasuje, zwłaszcza, że mam wąskie usta, moim marzeniem jest mieć mały nos, myślę, że wyglądałabym znacznie lepiej bo z innymi mankamentami walczę, a z nosem nic nie zrobisz, poza operacją :o

ale proszek się nie wstydzi pokazywć foty bo jest ładna i głupia , wszystko pasuje

"Wolałabym być głupia, ale ładna" - JESTEŚ głupia skoro piszesz w ten sposób.

Gość sasaacxcescsecd
Załóżmy, że jakimś cudem uzbierałabyś na operacje plastyczną - poprawiłabyś sobie tam co tylko zechcesz. Faceci w końcu zwracaliby na Ciebie uwagę. Jakiś pan X poprosiłby Ciebie o chodzenie. A Ty? No właśnie, tak hop siu od razu bez żadnych przeszkód byś się na to zgodziła? Zewnętrznie byś się zmieniła ale czy wewnętrznie też? Nabrałabyś tylko pewności siebie. A gdzie ta nagromadzona przez te wszystkie lata złość, smutek, niemoc itp? W tym momencie poczułabyś się jak TOWAR. Ładny - bierzemy, brzydki - do kosza. Kiedyś w pracy spotkałam dziewczynę - uwierz mi taaaakiego nosa to ja w życiu nie widziałam. Miała przeogromny nos a mimo to była uśmiechnięta. Ładnie skromnie pomalowana, ładnie skromnie ubrana. I przede wszystkim pewna siebie ! Nieśmiałość można pokonać. Trzeba po prostu uwierzyć w siebie i żyć w zgodzie ze sobą. Każdy by chciał być piękny i najlepiej bogaty. Życie mamy jedno - trzeba je wykorzystać i brać z niego co najlepsze.

Gość Brzydka21
Pewnie wewnętrznie też by mnie to zmieniło bo czuję się źle ze swoim wyglądem, który mnie hamuje. Tak naprawdę jestem dosyć pogodna, ale tylko gdy czuję się pewnie potrafię być sobą, a tak ciągle udaję, że jestem silna i gdybyś mnie poznała to pewnie też byś nie pomyślała, że mam jakikolwiek kompleks bo nie użalam się nad sobą głośno, a w środku krzyczę. Gdyby jakiś facet się mną zainteresował, a on mi to nie stwarzałabym problemu bo wiadomo, że najpierw widzi się twarz i jesli ona się podoba to chcemy poznać resztę.

to pokarz fotkę. po komplementujemy ciebie i nabierzesz pewności siebie ;)

Gość Brzydka21
Nie ma we mnie nic co możnaby skomplementować, wszystko jest od przeciętnego po brzydkie.

Gość Brzydka21
Przykro mi IMO, ale dzisiaj nie pobawisz się w Photoshopie moim kosztem.

Gość Brzydka21
Nie jestem stukniętą Noxelią, ale równie brzydka jak ona jestem :(

Gość wsciekllllaaaaa
CHU***J W D***UPE PODSZYWACZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MACIE SLABE TEKSTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bUHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAKAZ WJAZDU DLA POPDSZYWACZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

owszem wyglad jest wazny, ale charakter tez jest bardzo wazny jesli nie wazniejszy. mam kolezanke. jest brzydka, niska i lekko zaokraglone (nie gruba ale widac ze ma sporo tkanki tluszczowej ktora zalega). i najsmieszniejsze ze to ona zawsze wszedzie cieszyla sie najwiekszym powodzeniem :D po prostu dziewczyna jest przebojowa, ma ikre, wygadana, pewna siebie i z duzym poczuciem humoru. a ze nie jest glupia to zalozyla swoja firme, zatrudnia ludzi, radzi sobie bardzo dobrze i dodatkowo ma powodzenie. moze i ma kompleksy ale naprawde niezle ot maskuje. no i oczywiscie dba o siebie. zawsze delikatny makijaz, ladne ubranie, fajna fryzurka, zadbane dlonie. autorko wiem ze to sie latwo mowi, ze musisz nabrac pewnosci siebie ale naprawde tego Ci wlasnie potrzeba. poczytaj na ten temat, co mozesz zrobic aby zyskac wiecej pewnosci siebie. jakies cwiczenia nie wiem. dodatkowo wizyta u dobrej fryzjerki/fryzjera w celu dobrania fajnej i odpowiedniej fryzury, dobra wizazystka ktora podpowie Ci jak maskowac mankamenty urody, zakupy z kolezankami na poprawe nastroju itd. przez zmiany zewnetrzne podbujdujesz swoje ego. poczujesz sie pewniej i piekniej. nos? kurcze ludzie slawni maja rozne nosy ale wlasnie robia z tego cos pozytywnego, "znak firmowy". np. Tori Spelling, prosze bardzo http://www.google.com/imgres?imgurl=http://images.starpulse.com/pictures/2009/02/20/previews/Tori%2520Spelling-JTM-042265.jpg&imgrefurl=http://www.starpulse.com/news/index.php/2009/04/02/tori_spelling_slams_anorexic_allegations&usg=__MwfVZpYlK4duzzzdVoK_w7MzFng=&h=480&w=470&sz=57&hl=en&start=37&zoom=1&tbnid=OJM7hyEur1-MZM:&tbnh=106&tbnw=104&ei=DkPQTdPHH8_r0QGw3fn-DQ&prev=/search%3Fq%3DTori%2BSpelling%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DOG4%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26biw%3D1126%26bih%3D405%26tbm%3Disch0%2C583&itbs=1&iact=hc&vpx=348&vpy=71&dur=190&hovh=227&hovw=222&tx=129&ty=239&page=3&ndsp=18&ved=1t:429,r:11,s:37&biw=1126&bih=405 jeszcze jak "zrobiona" wyglada niezle ale napewno nie nalezy do "pieknych" kobiet. zauwaz ze odpowiedni makijaz, fryzura i fajne ciuchy napawde sprawiaja ze dana osoba wyglada lepiej

Gość Brzydka21
Dzięki Kluska serowa, trochę mnie podbudowałaś, ale nie jest też tak, że nie dbam o siebie, używam wielu kosmetyków, z malowania zrezygnowałam poza pudrem mineralnym i filtrem bo mam problemy ze skórą, ubieram się kobieco, daje mi to sporo odwagi, ale nie ukryję wszystkiego dobrym makijażem, fryzurą czy ubraniem, chciałabym wyglądać w miarę znośnie bez tego wszystkiego, a bez wyżej wymienionych wyglądam jak jakiś stwór bagienny :o