Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jidkfvzljnb

mieszkam ze zjebem!

Polecane posty

Gość jidkfvzljnb

Niestety nie moge sie wyprowadzic do mam umowe do konca czerwca. Ten zjeb to moj byly ktory wykancza mnie psychicznie. A mialo byc tak pieknie! Dziewczyny nigdy nie zamieszkujcie z chłopakami bez dlugiego przemyslenia i rozwazania kazdej mozliwości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość OneTwo
To kobiety wybierają mężczyzn, a nie odwrotnie. Swój do swego ciągnie.

Gość gagagagagagag
a co on takiego robi? czemu jest az tak zle

Gość jidkfvzljnb
mowi ze do niczego sie nie nadaje ze jestem sierotą ze niczego nie umiem robic ze nic w zyciu nie osiagne ale coz, sama jestem w sobie winna:(

To szukaj sobie powoli czegos. Hogo.pl tablica.pl oferty.net domiporta.pl itd Ale jak Cie stac to wiej i nie czekaj na koniec umowy. Szkoda zdrowia. Wypowiedzenie i wio ;)

do końca czerwca mało czasu, wytrzymasz:) Ciesz się, że nie macie slubu i dzieci:P

Gość gagagagagagag
moze to chamskie ale zwijaj sie nie patrzac na umowe jesli cos odpieprza wynajmujecie u kogos czy jak to wyglada? podpisane jest na ciebie?

Gość jidkfvzljnb
Muszę wytrzymac do końca czerwca. Umowę mamy oboje. Nie jest prawdą to, co mówi. Uważam siebie za wartościową żywiołową bystrą dziewczynę, która wie, czego chce i dąży do celu. Miałam go za tego jedynego, niestety zdradzil mnie, wiec nastapil koniec zwiazku, dlatego teraz sie nade mna pastwi. Sam jest sierotą, bo zarabia grosze jako robol, a kiedy wraca do domu to cale dnie pisze na gg z jakimis dziewuchami, ktore poznaje na czatach:(