Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eurowizyjna opserwatorka

jestem zasmucona, zdegustowana i wszcząśnienta

Polecane posty

jak Estonia mogła mieć tak niskie noty? Niemcy? Polska propozycja też wcale zła nie była. Azerbejdżan nie był taki zły ale i nie zachwycił mnie. A już w ogóle totalną porażką są dla mnie tak wysokie noty dla Wielkiej Brytanii, Irlandii i ten pedzio ze Szwecji na drugim miejscu, no istna muzyczna degrengolada!!!!!!

bo musiałam :O ale muszę jednocześnie przyznać, że więcej niż latach poprzednich pojawiło się w tym roku naprawdę zaskakująco dobrych piosenek. owszem, poziom zróżnicowany, ale to pozytywny akcent, że np Italia była dość wysoko, a mieli świetny kawałek. już nie pamiętam teraz dokładnie, ale to cieszy, że idzie poziom powoli w górę.

przyszło nam żyć w czasach, kiedy muzyka to syf a nie przełom jak kiedyś. Pozostaje w latach 70 80 90's, mało dziś prawdziwych artystów :O

Gość Pani Miotła
Obserwatorko, skończ myśleć, że to jak ktoś zaśpiewa to tak mu policzą. Mylisz się i jesteś w błędzie. Wybiera się kraje, które potrzebują zwrócenia uwagi świata na ich zagrożoną sytuację. W tej Eurowizji nakazano nam zwrócić uwagę świata na Azerbejdżan. Trudno mi uwierzyć jak jesteś zacofana w swoim myśleniu, że jaką tam piosenka ma pokazać, że ktoś wygra. Te piosenki są narzucane krajom do odśpiewania, no i to głosowanie.... Sąsiedzi się nielubią i nie głosują na siebie wzajemnie, no ale w takie coś wierzą tylko tacy ludzie jak ty...

Daj spokój, a co się niby dzieje w Szwecji, która zdobyła drugie miejsce?

Gość jiujiu
wszcząśnienta ja rowniez jestem zdegustowana, tylko ze toba:O

jiujiu a ja tobą że się nie domyśliłaś, że ten błąd był specjalnie napisany, tak jak w nicku :O🖐️