Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodonidodonidodoni

wykorzystała mnie???

Polecane posty

Gość dodonidodonidodoni

Pisałem kiedyś tu o moim uczuciu do kobiety zamężnej 10 lat starszej, otóż przez jakiś czas nie układało jej się z mężem ( bardzo zamożny facet) i wtedy pomagałem jej jak tylko mogłem- wysłuchiwałem jej zwierzeń, chodziliśmy na spacery, wspierałem ją gdy chorowała. Potem nagle kryzys z mężem się skończył ( mimo, że żaliła mi się że ją zdradza, zaniedbuje itp), wprowadzili sie do willi i równoczesnie przestałem jej być potrzebny. Już nie dzwoni, nie wysyła sms-ów, nic zero. Czy ona mnie wykorzystała? jak sie zachowywac w takiej sytuacji, bo nie chce byc namolny....

Gość OneTwo
Zostałeś wyruchany w dupę, bez nawilżacza.

Gość dodonidodonidodoni
nie spaliśmy ze sobą.

Gość bed girl22
zabawila sie toba, byles dla niej pocieszycielem nikim wiecej

Gość IMO13817
a zrobiła Ci chociaż loda?

Gość dodonidodonidodoni
nie, nie zrobiła

Gość Murmeltier
Byłeś dla niej przyjaciółką z kutasem. Może starocie chciało się dowartościować ?

Gość dobrze bo swobodnie
ta zdradzal ja maz , a ty w to wierzyles? Naiwna z ciebie osobka . pewnie sama zdradzala. A nawet jak ja zdradzil to jak widac nie przeszkodzilo jej to w wybaczeniu mu tego wystepku i zamieszkaniu z nim w willi. Zapomnij o niej ona juz dawno zapomniala o tobie. Byles tylko malutkim epizodzikiem w jakze fascynujacym bogatym zyciu

Gość PlewWalksiidd
za stare prochmo sie bierzesz ?! Wstyd normalnie wstyd

no niestety ,byłes taka miłą maskotka (bo ,po co martwic sie samej ,skoro mozna miec młodszego ,chetnego faceta). ja tak nie mysle . .nie popieram ,to jest wykorzystywanie.

Gość dodonidodonidodoni
Może i stare ( 36 lat) ale jak wygląda! świetna figura, szczupła, zgrabna, ładna, zero zmarszczek, zadbana- młodsze mogą sie schowac przy jej wyglądzie, szyku i ubiorze.

Gość PlewWalksiidd
bogaty maz jej to gwarantuje, kazdy za duza kase moze swietnie wygladac. Mezus zarabial zeby zonka miala na kosmtyczke a ta szukala wrazen glupia cipa.

Gość w,d,d;d,;d,;d,;,f;,f;f,fgf
zalujesz ze nie ma damusi przy tobie? Tesknisz za nia? A co ona ci dawala ze tak to przezywasz? Po za swoja nieskazitelna uroda? Pewnie Dowartosciowales sie w jej towarzystwie . Widocznie nie mogles dac jej tego co zdradzajacy mezus

Gość reklamóówka
poczekaj jeszcze troche do nastepnego kryzysu w jej zwiazku a na pewno sie do ciebie odezwie. Zebys ja pocieszyl , tylko nie zapomnij powiedziec jej ze jest cudem natury

Gość mamkasamka
;)