Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia132

Trudna Ciąża !!!

Polecane posty

Gość kasia132

Jestem w 7 tygodniu ciąży !! dzisiaj wypadło mi coś z pochwy nie wiem co to było wyglądało to na kawałek skóry z krwią .Czy to mogło by być dziecko czy tez jest możliwość ze dziecko zyje tylko poprostu wypadlo mi cos innego ?

Gość Gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja bym na twoim miejscu jak najszybciej poszła do lekarza tzn do ginekologa bo to w dużym stopniu mogło być poronienie :( przykro mi :(

Gość choraaaaa
a czy Ty jestes normalna>>>????? bo jesli tak to sobie sama odpowiedz czy to mogło byc dziecko

Gość Gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaa
włąśnie lepiej do szpitala !! Nawet teraz ;/

To nie musi być żaden zarodek ale oczywiście każde plamienie czy krwawienie nalezy szybko zdiagnozować. Ja w 7 tygodniu miałam normalne plamienia które ustały po 3 tygodniach , byłam na duphastonie i leżałam łącznie przez dwa miesiące. Mam zdrowa córeczkę:).

Gość mama zna plusie
autorko a kiedy dokładnie to sie stało - chodzi mi o czas , ja jak miałam plamienia natychmiast jechałam do szpitala i tam lezałam 10 dn

ja tez miewalam plamienia w iazy i to nawet obfite raz krwotok ale to byla krew nic mi nie wylatywalo ja bym nie czekala ani minuty tylko tel do ginekologa i na szpital

Zarodek tak łatwo nie wylatuje z macicy. Wydalanie jaja płodowego ( w nim dopiero zarodek) troszkę trwa i towarzyszy temu silny ból podbrzusza oraz krwawienie . Nie ma co straszyć autorki tylko niech pśpieszy się zbadać coto moglo być .