Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwacz wózka

Navington-cadet OPINIE, wózki navi

Polecane posty

Gość gość
Marietto, a jaki miałaś fotelik w zestawie? Nie wiedzialam, ze są 3 w 1.

Gość jolka999
Witam, Używam wózka Navington Cadet od 9 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Zalety: 1. jest w stosunku do innych wozków na rynku bardzo lekki wiec mogę bez problemu znieść go po schodach do garażu. 2. ma bardzo skrętne koła i bardzo dobrze się go prowadzi. na nierównościach wystarczy zablokować koła i prowadzi się go również dobrze :) 3. gondola jest duża (przed zakupem zwracaliśmy na to uwagę gdyż nasza córeczka urodziła się latem więc najgorszy okres czyli końcówka korzystania z gondoli przypadała na okres zimowy. bez problemy 7 miesięczne dziecko w kombinezonie korzysta z gondoli:) 4. spacerówka może być używana przodem jaki i tyłem do kierunku jazdy – świetny pomysł, gdyż dziecko na początku musi jechać tyłem ale później nudzi się i chce jechać przodem 5. stelaż za pomocą adapterów (koszt około 50 zł) pasuje do większości nosidełek samochodowych 6. materiał z gondoli i spacerówki można łatwo zdemontować i wyprać w pralce – wózek nawet po zimie po praniu wygląda jak nowy 7. łatwo zapinają się pasy w spacerówce 8. łatwo reguluje się oparcie w spacerówce 9. możliwość ustawienia zagłówka wyżej w gondoli 10. łatwość montażu gondoli i spacerówki 11. łatwość składania stelaża – stelaż po złożeniu mieści się bez problemu do małego bagażnika samochodu 12. duży kosz na zakupy 13. przystępna cena 14. regulacja rączki – duża możliwość regulacji – po zmniejszeniu wózek zajmuje mało miejsca 15. możliwość przenoszenia gondoli jedna ręką – budka jest jednocześnie uchwytem. znosiłam tak dziecko po schodach – świetne rozwiązanie! Wady: 1. brak pompowanych kółek z przodu (ale coś za coś – dzięki temu wózek jest dużo lżejszy) 2. trudno bujać w nim dziecko – córka usypiała w wózku bujana lub wożona jednak bujanie jest tylko symboliczne. Polecam wszystkim ten wózek!!

Gość gość
Też mamy ten wózek i podpisuję się pod opinią wyżej. Nic dodać nic ująć. Polecam. Ja jestem bardzo zadowolona

Gość agata 555
Witam, Mam wózek spacerować navington cadet i jest on wielką pomyłką. Po niespełna pół roku użytkowania trzy razy wypadło mi na ulicy przednie kółko, złamał się stelaż - rama na pół oraz strelaz budki. Kolor wózka zrobił się tragiczny, wyblakł niesamowicie. Generalnie wózek okazał się wielkim bublem. Navington oczywiście nie chce oddać mi pieniędzy ani wymienić na nowy. Odradzam w 1000 %.

Gość gość
Witam, Mam wózek spacerować navington cadet i jest on wielką pomyłką. Po niespełna pół roku użytkowania trzy razy wypadło mi na ulicy przednie kółko, złamał się stelaż - rama na pół oraz strelaz budki. Kolor wózka zrobił się tragiczny, wyblakł niesamowicie. Generalnie wózek okazał się wielkim bublem. Navington oczywiście nie chce oddać mi pieniędzy ani wymienić na nowy. Odradzam w 1000 %. O matko, ja już prawie rok używam spacerówki i nic takiego się nie stało. Co trzeba robić by stelaż się złamał? Kolor nadal jest ładny, nic nie wyblakło.