Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zauroczonamagda

dziwne uczucie...

Polecane posty

poznałam pewnego chłopaka przez neta, codziennie rozmawialiśmy na gg, esy itd po miesiacu czasu sie spotkaliśmy raz, za kilka dni 2 raz, mineło od tego czasu 2 tygodnie, ja nie nalegam na spotkanie bo nie chce sie narzucac mu, ten weekend on spedził w Radomiu na jakimś towarzystwie jak sie okazało było tylko 2 osoby on i ktos jeszcze.... nie dopytywałam sie juz... ale ma plany za tydzien sandomierz, za 2 coś tam jeszcze... i tak sam bedzie jeżdził? dziwne...ale od ostaniego spotkania jest juz inaczej, czuje ze mnie unika, juz nie rozmawia ze mna tak jak kiedys itd pytałam sie go ze jak jest coś nie tak niech mi powie, bo ja nie bede sie narzucac, nie ma nić na sile... dzisiaj jak mi powiedział ze były tylko 2 osoby to lekko sie wkurzyłam... i e kolejne wyjazdy...powiedziałam mu ze jak ma kogoś to niech mi powie to ja sie usune, chce znac prawde nie chce być oszukiwana... nie twierdze ze coś moze z tego być ale nie chce być oszukiwana i jedna z kilku.... twierdzi ze jest ok, ze mnie nie oszukuje i jak co to mi powie, nie chce juz go naciskac, nie chce tym meczyc... ale czuje sie zle, czuje ze mnie oszukuje tym... jest inaczej... coraz gorzej.. co ja mam robić? jak się zavhować w jego stosunku... nie narzucam mu sie wrecz przeciwnie czekam jak on sie odezwie... itd ale nie wiem czy wogule ma to sens

Gość rhsryjrsyjr
Facet cie olewa ty olej go nie pisz daj sobie spokój jak nie pisze tak jak pisał na początku widocznie nie chce się już spotykać itd... nie pisz już zobaczysz jego reakcję jak będzie dalej pisał interesował się to ok ja nie nie jest wart i tyle

nie naciskam go, nie pisze esaów czekam na jego inicjatywe... fakt jest coraz gorzej... nie ma juz tej ochoty co kiedyś... czuje sie paskudnie bo wolałabym gdyby powiedział mi spierdalaj... było by wszystko jasne... było tak fajnie i tu tak nagle... to mnie najbardziej mecze bo czuje ze mnie oszukuje!!