Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahegqi

mój ex źle wygląda...czy mu jeszcze zależy?

Polecane posty

Gość ahegqi

mój ex. źle wygląda. unika mnie, udaje ze mnie nie widzi, chodzi wyraznie poddenerwowany. przytył i ma zmęczoną twarz. może się stresuje czymś innym, ale wydaje mi się, że to ja wywołuję w nim emocje, bo wyraźnie unika konfrontacji. mamy wspólnych znajomych, są to ludzie mocno z nim zaprzyjaźnieni. czasami się z nimi widuję z racji takich samych zainteresowań. zauważyłam, że podpytują mnie dlaczego opuszczałam zajęcia (w kontekście czy coś się stało), pytają o moich kolegów, którzy się koło mnie kręcą, zauważają mój zły nastrój i podpytują czy rozmawiam z moim ex. Zależy mi na tym facecie, chociaż nie rozstałam się z nim bez powodu. Zostawiłam go, bo uznałam, że nie zależy mu na mnie( nie miał potrzeby kontaktu, traktował jak koleżankę itp.) Być może potraktowałam go zbyt radykalnie, może nie miał takich złych motywów jakie mu przypisałam, ale byłam wtedy mocno rozgoryczona, czułam się olana... Macie jakiś pomysł, żeby dowiedzieć się czy mu jeszcze na mnie zależy?

Gość srebrny?
hm...powróżyć z fusów? Poczytać horoskop? Postawić karty? A może po prostu ZAPYTAĆ?????