Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

pytaja sie was kiedy znajdziecie sobie kogos ???

Polecane posty

Gość 23 lata samotny
moi rodzice juz chyba podejrzewaja zem pedau :O szkoda gadac

Gość jeśli masz po 20-tce
to dobrze że cię pytają bo niepytana możesz zapomnieć że kobieta musi mieć kogoś aby być normalna '

Gość hankaaaaaaa
mnie nigdy nie pytali,. bo od 18 roku życia mam kogoś (najpierw jeden, miesiac przerwy i ten obecny, a mam już 27 lat) ale nienawidzę jak ktoś kogoś wolnego pyta " kiedy Ty sobie kogoś znajdziesz" choćby ta osoba SPECJALNIE była sama poza tym co to znaczy "kogoś sobie znajdziesz" ma ta osoba nie wiem chodzić z lupą i może znajdzie?? bezsensu to chyba oczywiste, że jak ktoś jest sam to chciałby mieć ukochaną, drugą połówkę a teksty typu "kiedy sobie kogoś znajdziesz" stawiają tą osobę w krępującej sytuacji i sprawiają jej przykrość to tak samo jak ciągle się mnie i mojego męża pytają "a kiedy dziecko?", "a Wy KIEDY?" a ku rwa mać skąd ja mam wiedzieć kiedy, od kiedy zrobienie dziecka jest takie proste i zależne jedynie od woli człowieka??

Prawiczek bez wiary - ale co po twojej wypowiedzi mowili ? mi by gadali ze glupi jestem albo co

pytali, odpowiadałam, że w tych czasach jest modne singlowanie;) dopóki nie znalazłam 2giej polówki;)

Gość jupiiiiii
mnie pytają bez przerwy, kiedy sobie w końcu kogoś znajdę, wkurza mnie to bo to jest męczące