Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siula34

Jak to możliwe? Zakochał się w gówniarze?

Polecane posty

Gość siula34
hmm wiecie co ,tak sobie dzisiaj myślałam jeszcze..może powinnam złapać go na dziecko póki miałam okazję? w końcu jedno już ma które mieszka z jego byłą żoną, na pewno by mnie wtedy "przygarnął" ,bo nie wypada mieć tak dzieci po kątach

Gość ooooooo jacie
czytam i niewierzę, czy autorka jest aż tak tępa? co znaczy że będzie mu mącić a niech mąci i co jej to da, może nawet złapac go na dziecko bardzo proszę ale to nie oznacza że facet z nia będzie to jakaś desperatka, nie kocha faceta a go chce, che byc z komkolwiek byle nie sama po co komu facet niezrównowazony emocjonalnie była dla niego "zapchajdziurą", bo akurat była pod ręką,to że jej się wypłakiwał nie oznacza że chciałby z nia być albo że ją kocha a dwudziesta pewnie wniosła nowy powiew,świeżośc,spontaniczność no i sex,adrenalinkę i motylki w brzuszku tamta pani (przykto mi ) ale zgodzę się z kims powyżej była workiem na spermę przykre jest to że kobiety w tym wieku sa az tak puste

Gość iahehe
no z dzieckiem to zalezy, jak facet sie na ex zonie przejechal to raczej bedzie miec w dupie opinie ludzi ,ze ma dziecioki porozsiewane po katach, teraz sie liczy jego wygoda

Gość ymkomi
prędzej się w niej zakochał niż w tobie :O ty byłaś do pogadanki i seksu- nie ma cie, a po nim to spływa jak po kaczce

Gość 176cm
proste, że facet wybierze młodszą kobietę. mnie wybrał, kiedy miałam 17 lat, a jego żona 37, wybór jest prosty nie macie z nami szans, 30-latki