Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandia

Zanik miesiaczki

Polecane posty

Gość sandia

Dziewczyny, potrzebuje Waszej rady. 3ci miesiac nie mam juz miesiaczki =( jakby tego bylo malo, odczuwam dziwne bole w okolicy podbrzusza i krzyza. Nie uprawialam seksu, dlatego ciaze wykluczam. Nawet zeby uspokoic moje paranoidalne mysli zrobilam test jakis miesiac temu ktory wyszedl negatywny. Czasami bol brzucha jest tak silny ze promieniuje do krzyza - na wylot. Najczesciej zdarza sie to w momencie kiedy musze do toalety. Do ginekologa pojde dopiero za jakis miesiac kiedy wroce do Polski. Ale juz teraz chcialam poznac Wasze opinie w tym temacie. Boje sie strasznie. Nie ukrywam, ze tamte poprzednie miesiace obfitowaly w niemaly stres...

u kobiet czesto sygnalem, ze cos w organizmie zaczyna sie zlego dziac to problem miesiaczkowaniem (ewent. zaburzenia cyklu) - to moze byc wiele roznych dolegliwosci

Gość sandia
no i dlatego boje sie isc do lekarza =(

no moze byc tez jakas blachostka. lepiej isc wczesniej i tego nie odkladac bo czasami takie male rzeczy moga sie przerodzic w cos powazniejszego

Gość kici 100
Doradze jak wyleczyć stany zapalne ziołami .....i przywrócić miesiaczke .Kontakt na gg

Gość a ja a ja wiem na 100%
menopauza

Gość Kilcia
Może być problem z prolaktyną. Zrób to badanie,bo zaburzenia miesiączkowania są najczęściej spowodowane zaburzeniami hormonalnymi.

Gość sandia
nie strasz 21latki menopauza ;x

Gość podobno w tym wieku
tez moze być menopauza. A może jest to zapalenie przydatków? ja tak miałam, dostalam okres i zaraz przestałam krwawić, do tego mialam podwyższoną temperaturę. A może masz endometriozę? ja miałam umiejscowioną pod pępkiem. Własnie strasznie bolał mnie brzuch jak potzrebowałam pójśc do toalety.

Gość podobno w tym wieku
a może jesteś anorektyczką? bo one też nie miesiączkują

Gość khymkhymkhym
No nie przesadzaj, za granica tez mozesz a nawet powinnas isc do gine, nieleczone zapalenie przydatkow moze skonczyc sie zrostami jajowodow a stad prosta droga do klopotow z zajsciem w ciaze, ze nie wspomne o cholernie bolesnych okresach. Nie strasze tylko mowie o mozliwych konsekwencjach.