Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet przed 50-tką

czy facet przed 50-tką może sobie ułożyć życie?

Polecane posty

Gość facet przed 50-tką

facet,rozwodnik,przed 50-tką,bez majatku,uroda przeciętna,czy taki facet w tym wieku bez kasy ma szanse na ułożenie sobie jeszcze życia, pochodzę z małego miasta więc pozostaje tylko internet

Gość mysle, ze....
z kobietą przed pięćdziesiątką i bez kasy jak najbardziej ma szanse

Gość oczywiście.....
Jak najbardziej,jest mnóstwo szukających kobiet.

Gość genowefaa
pewnie, ze moze

Gość internetowa laska
Z internetem kazdy sobien potrafi ułozyć życie. Jeżeli jestes przed 50 tka, to może to życie wygladać super, ale już dzień po to .... jeszcze bardziej super.

Gość internetowa laska
Jeżeli facet cokolwiek potrafi to jakie to ma znaczenie z jakiego miasteczka pochodzi? Chyba, że chce sie układać w agencjach towarzyskich. Wtedy i tak bez względu na to skąd pochodzi dobrze jest przeniesć się do większego miasta. Tam jest więcej agencji.

Gość mnóstwo szukających kobiet
Facet nie powinien sobie nic układać. Jest mnóstwo szukających kobiet. Kiedyś, któras z nich go znajdzie.

Gość genowefaaa
Dlaczego facet, który już przynajmniej raz ułożył sobie zycie pyta czy ma szanse na jego ułożenie? Szansę ma każdy. Nie wszyscy potrafią ją wykorzystać. Bez względu na wiek.

Gość gienka
Autorze, czy nie rozwiodłeś sie dlatego, aby ułozyć sobie jeszcze życie? Odpowiedz sobie na pytanie dlaczego nie ułożyłes sobie dotychczasowego. Przedstawiasz pewne sugestie. Nie masz majątku. Rozumiem, że kiedys miałeś. Przepiłeś, przegrałes, ktoś cie go pozbawił? Czy to przecietna uroda była powodem tego, że pomimo iż znalazłeś osobe, dla której nie miało to znaczenia, odszedłes od niej/porzuciła cię? A może odszedłeś/zostałeś zmieniony za przyczyna zestarzenia się modelu? Wskaż powody rozwodu, a okreslenie twoich szans będzie sprawą banalnie prostą.

Gość facet przed 50-tką
tak, przepiłem swoje życie, a kidy się obudziłem było zapóźno,robiłem wszystko (a może zamało) by zmyć grzechy,moja zona już nic do mnie nie czuła, trzymały nas tylko nasze dzieci, ale w międzyczasie ona poznała młodszego i.....finał znacie, teraz nie piję ale nigdy jej tego nie wybaczyłem,nie potrafię a wręcz przeciwnie jak tylko mogłem kopałem dołki

Gość facet po 50-tce
jesteś jeszcze za młody trochę jeszcze czasu musi upłynąć, abyś sobie coś ułożył zamiast pisać przed czym jesteś, pisz raczej po czym np po odwyku czyli jestem alkoholikiem nie pijącym już ... lata

Gość pimpinella
po co masz układać? Ułożą Ciebie, personel domu pogrzebowego Ciebie ułoży.