Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majówka24

powrót do przeszłości ??? czy warto spróbowacpo raz drugi??

Polecane posty

Gość majówka24

witam . Jestem po rozwodzie . Z mężem nie mieszkam od roku od pół roku jesteśmy po rozwodzie. Powodem naszego rozwodu była jego matka!!! Kobieta chorobliwie zazdrosna o swojego syna , która nie mogła żyć bez niego !!! z reszta on tez. Nie umiał wybrać czy ja czy matka... teraz gdy jesteśmy po rozwodzie przyszedł po rozum do głowy ...i chcę ze mną się spotykać , powiedział,że mnie kocha , zawsze kochał tylko osoby trzecie popsuły nam życie - fakt wcześnie zaczęliśmy i byliśmy za młodzi na to wszystko lecz teraz po 6 latach bycia razem dojrzeliśmy do wspólnego życia. Lecz nie wiem co robić? czy spróbować po raz drugi? może na razie luźne spotkania a później czas pokaże . Wiem ,że chciałabym tworzyć z nim rodzinę, ale cały czas mam obawy ,że jego matka znowu namiesza :( i stanę się pośmiewiskiem dla rodziny i dla otoczenia :(

rodzina i otoczenie nie powinny cie obchodzic, wazne co Ty czujesz i czego chcesz..jesli nadal go kochasz i wierzysz, ze mozecie miec wspolna przyszlosc to daj Wam szanse....

Gość majówka24
ines73 wiem,że masz rację, ze nie powinni mnie obchodzić ludzie i rodzina, ale mam obawy bo już raz nie wyszło , nie dlatego,ze była 3 osoba , tylko jego matka!!!!!!!!!!!!!!nienawidzę jej , !!!!!!!!!

moja tesciowa tez nie byla miss uroku i sympatii, moj maz do tego byl jedynakiem i td....ale udalo nam sie odciac mu pempowine po jakims czasie ( pozniej malzenstwo nie wypalilo z innych powodow ) ale ja wierze, ze jasli dwie osoby sie staraja i do tego kochaja to mozne uratowac taki zwiazek...mysl pozytywnie, ale nie rob niczego tylko z powodu strachu ze mozesz zostac sama...