Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FactorX

czy to niemęskie - aby tęsknić ?

Polecane posty

Gość FactorX

czy to niemęskie aby tęsknić za swoją dziewczyną ? widujemy się tylko w weekendy z racji odległości. Wczoraj pojechała i dzisiaj mi tak jakoś smutno i brakuje mi jej. Czy wg was to niemęskie zachowanie i świadczy o tym, że jestem za słaby psychicznie jak na mężczyznę?

niemęski to jest Szpak z X Factora ;) tęsknota jest normalna w związku :) jest oznaką zaangażowania uczuciowego

Gość jakaś dziwna moda nastała
no tak, najlepiej, żeby facet żadnych uczuć nie okazywał:( To normalne, tyle że niewielu się do tego przyznaje, bo chce być postrzeganym jako super samiec, który z dzidą na jelenie lata:)

czy to niemęskie aby tęsknić za swoją dziewczyną ?" nie ale zbytne okazywanie tego swojej dziewczynie z biegiem czasu może działać na twoja niekorzyść :)

Gość ona ona ona xxxxxxx
jesli sie kochacie to nie ma w tym nic dziwnego.. ani niemeskiego..

Gość ona ona ona xxxxxxx
czy to niemęskie aby tęsknić za swoją dziewczyną ?" nie ale zbytne okazywanie tego swojej dziewczynie z biegiem czasu może działać na twoja niekorzyść co za brednie...?

to nie są brednie :) granica między uczuciowym facetem a ciotą jest bardzo płynna :D

Gość FactorX
no ja właśnie tęsknię za swoją ;p ale zbytnio staram się jakoś tego nie pokazywać aby nie wyjść na jakiegoś mięczaka czy coś :|

granica między uczuciowym facetem a ciotą jest bardzo płynna" dokładnie :) Wiele kobiet może to wykorzystać w taki sposób by sterować swoim facetem do tego stopnia że będzie chodził "jak zegarek" w takim związku ;) stworzy sobie "pantoflarza" w tęsknocie nie ma nic złego Tylko nadmierne eksponowanie sie z tym uczuciem może być źle odebrane przez drugą osobę ,nie zawsze i w każdych okolicznościach ale jednak może :)

Gość immortalgirl
i źle robisz. powinno się pokazywać, że tęskni się za druga osobą i wcale nie oznacza, że jest to niemęskie. ja lubię jak mój chłopak pisze mi, że tęskni i że mnie potrzebuję. i również nie jest niemęskością to, że okazuje uczucia i wcale nie oznacza to że jest ciotą. Cieszę się, że okazuje mi swoje uczucia bo wtedy czuję się szczęsliwa i wiem na czym stoję, a gdyby facet mi nie okazywał uczuć to nie czułąbym się pewna w związku.

Gość FactorX
tzn to nie jest całkowicie tak, że nie okazuje tego. Piszę jej też, że za nią tęsknie czy że myślę o niej ale w granicach rozsądku, dużo tłumię w sobie aby nie pisać tego zbyt często tak jak właśnie koledzy tutaj wyżej napisali abym nie wyszedł na ciotę i aby ktoś nie myślał, że jestem pod "pantoflem"

Gość Achhhh..
co za duzo to nie zdrowo ALE trzeba pokazywacz uczucia lecz nie za czesto bo jak bedziesz jej codziennie pisal i mowil ze tesknisz to pozniej nie bedzie mialo dla niej zbytniego znaczenia

każde uczucie i jego ekspresja powinny być wyważone :)

Gość immortalgirl
dla mnie nie oznacza okazywanie uczuć za ciotostwo i za byciem pantoflarzem.

a gdyby facet mi nie okazywał uczuć to nie czułąbym się pewna w związku." nie zrozumiałaś :) Okazywanie uczuć a biadolenie kobiecie po 1000 razy że sie za nią tęskni to 2 różne sprawy !!! Oczywiście że kobiety kochają jak sie faceta nimi interesuje,dba o nie i zwraca na nie uwagę,tak jesteście stworzone tu nie ma co nawet debatować ...

Gość co za ludzieee
najlepiej byc po prostu sobą, nie rozumiem po co ukrywac swoje uczucia i udawac kogos innego, jak kocham to kocham, jak tesknie, to tesknie i mowie o tym,

Gość co za ludzieee
ukrywanie uczuc kojarzy mi sie z jakas gra, jezeli jest sie pewnym tego co sie czuje, to nie widze powodu do ukrywania.

jeśli kogoś nie lubisz to czy też wyrażasz to głośno i szczerze? :D nie chodzi o ukrywanie uczuć, lecz o uniknięcie sytuacji tzw. "zagłaskania kota na śmierć" zwanej też emocjonalnym osaczeniem :D

jak kocham to kocham, jak tesknie, to tesknie i mowie o tym" na pewno jestes kobietą to naturalne dla ciebie U faceta jest to zupełnie inaczej i inaczej jest to postrzegane . faceci to nie kobiety i nie zachowują sie tak samo w tego rodzaju kwestiach

Gość co za ludzieee
NB- mam na mysli uczucia, o ktorych mowi autor :) Ty za to zaczynasz przechodzic w skrajnosci z tym osaczeniem

wypowiadam się na podstawie własnych doświadczeń życiowych :D :p mówienie o uczuciach jest dość ważne, ale niewspółmiernie ważniejsze jest ich okazywanie przy pozostawieniu partnerowi przestrzeni osobistej :)

Gość co za ludzieee
znam roznice miedzy kobieta i mezczyzna:) nie zgadzam sie z taka generalizacja,

Gość co za ludzieee
NB, teraz idealizujesz:D a tak w ogole, to kobieta jest ta osoba w zwiazku, ktora wyzwala uczucia w facecie, bo zeby nie wiem jaki byl "twardy", jak pokocha to bedzie mowil i przytulal:P

Gość co za ludzieee
tzn. ze facet jest macho, a kobieta mimoza...chyba, ze nie o to chodzilo?

Gość co za ludzieee
czasem bywa zupelnie odwrotnie:P

Gość kzc
mnie to kręci. cieszę się jak on o mnie myśli. uważam, że to męskie zahcowanie. dla mnie skrywanie uczuć jest wyrazem tchórzostwa.