Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgosia1992sepresja

nie chce mi się żyć, mam depresje

Polecane posty

mam depresje, odkąd skończyłam liceum, napisałam maturę, no została mi jeszcze jedna. Mam jest mi jakoś smutno, źle. Rodzice ciągle narzekają, że nie pomagam ale w sumie tak mam, że jak pójdę spać o 19, wstanę o 10 czasami o 12 to zjem sobie coś i w sumie zejdzie mi tak do 16 przy TV. Wtedy już przyjdzie matka i krzyczy że nie przygrzałam obiadu, nie posprzątałam, psom nie dałam. Od pewnego czasu mówię jej że chodzę na majówkę aby mi dała święty spokój ale nigdy tam nie idę, tylko obracam się do sklepu po chipsy a i idę do babci spać. Nie wiem ale strasznie się czuje, cały dzień chodzę w piżamie, nawet sobie nie robie śniadania tylko idę do babci na śniadanie która mieszka od nas z km. Ostatnio się strasznie matka wkurzyła gdy była 16 a w sklepie byłam w piżamie, ale w sumie miałam ochotę na słodycze . kurcze nie wiem co się ze mną dzieje. Boli mnie kręgosłup, głowa, mam płaskostopie. Uda też mi dokuczają- czy to możliwe aby w wieku 19 lat czuć się tak kiepsko? Matka znalazła mi prace w parku przy plewieniu, nie mówię, że brzydzi mnie ta praca, ale teraz w upale, nie znoszę gorąca, mam ciągłe bóle głowy, jeszcze mam problemy z kręgosłupem więc odpada. W sumie nie wiem o co jej chodzi z tą pracą, nie może wytrzymać, że mam teraz wakacje czy co. Ale chciałabym nie wiem, aby moje życie nabrało sens. Mam depresje

Gość nie masz depresji tylko
jesteś leniem nieodpowiedzialnym

A nie przyszło ci do głowy że jesteś dorosła i nie tylko cukierki są ważne , materiale budowlany pomóż rodzicom a nie tylko żerujesz na nich , e zmęczona jestem mam depresje w lep się walnij to ci przejdzie !!!

dziś matka obudziła mnie o 7 jak szła do pracy i kazała mi się ubrać i wyprawić małego brata do szkoły ale poszłam spać i zaspaliśmy więc poszedł na 2 lekcje. pewnie się będzie darła. Mam depresje i jest uzasadniona, zerwał ze mną chłopak, nie mam celu teraz w życiu

Gość zycze powodzenia
nawet nie wiesz co to jest depresja i tyle. nie chcesz wziac odpowiedzialnosci za siebie i swoje zycie. jak mozna wylezc na ulice w pizamie? wyglada mi to raczej na strach przed dorosloscia i zachowujesz sie z tego powodu jak dziecko. to tak jakbys sie cofnela w rozwoju a zadna depresja.

Gość Doradca doradzając
Jesteś zmęczona bo nic nie robisz a takie nie robienie to najbardziej męczy

Gość zycze powodzenia
no wlasnie wyglada mi raczej na prowokacje ten temat. coraz nudniejsze te prowokacje sa.

serio nic mi się nie chce, to nie prowokacja

Gość zycze powodzenia
jakby cie rodzice z domu wyjebali to by ci od razu depresja przeszla leniuchu smierdzacy. za dobrze masz i to wszystko.

Gość teraz zwrocilam wieksza uwage
Ostatnio się strasznie matka wkurzyła gdy była 16 a w sklepie byłam w piżamie, ale w sumie miałam ochotę na słodycze przeciez to musi byc prowo, no co wy? :D:D

Albo prowo albo autorka ma chorobę psychiczną. No co tu myśleć gdy widzi się w sklepie laskę w piżamie? CHORA! Ale prędzej to prowo.

przecież nie pójdę do pracy fizycznej za 1000 zł razem z jakimiś prymitywami!!!

Gość zycze powodzenia
do pracy cie nikt nie wezmie leniuchu.

Gość eergtr
ty leniu śmierdzący,gnoju - życie cie nauczy rozumu

a wy pracujecie? to czemu cały czas lżycie ludzi na forum????

Gość zycze powodzenia
ja sobie moge siedziec na forach ile mi sie podoba dzieciaku glupi, bo jestem 2 razy starsza od Ciebie i mam zapewniony pobyt, pokonczone szkoly itp..to sobie moge leniuchowac ile mi sie podoba bo sama jestem za siebie odpowiedzialna i mamusia za mnie nie lozy, rozumiesz?

Gość zycze powodzenia
jak bym miala taka corcie jak ty to bym na zbity pysk wywalila i tyle.

jak jesteś taka stara to idź na forum dla emerytów a ja zamierzam studiować, bo nie chcę być prostaczką jak większośc z was :P

Gość Tysiąc to mało?
To za ile ty chcesz pracować? Zaraz po maturze to nawet tyle możesz nie dostać, tylko będziesz wykładać towar za dwie stowy miesięcznie. Hihi hihi odezwała się pani magister lenistwa stosowanego

nie pisałam ostatnich komantarzy... mogłabym isc do pracy ale mam problemy teraz z kręgosłupem

Gość malgosia powiedz ze to prowo
nie wierzę, że wyszlas w pizamie z domu????? powiedz ze prowo, bo ja niedowierzam

Gość kapłan nigdy nie jest
dam ci dobra radę nigdy nie mów że masz depresję tylko byc smutna przygnebiona to sami cie wysla do lekarza stwierdzajac ze pewnie masz depresje

no wyszłam, ale mieszkam w małej miejscowości , zresztą moja piżama jest dość wyjściowa

Gość mikipikifikiliki
leń, smierdzący, pasożyt

Gość olabogaaaaaaaa
Boże czemu pasożyt. Nie obrazajcie jej. Kazdemu sie czasem zdarza złapać lenia. Bierz tą pracę dorobisz sobie ;)

wiem że moge wziąść tą pracy, ale to jest w parku, centrum naszego miasteczka, gdzie wszyscy się znają, głupio troche biegać z łopatą

Gość Pieniądze nie śmierdzc
Fakt głupio ale pomyśl co by powiedzieli jakbyś zamachala kasa i to swoją własną

wiem ale moje koleżanki śmiełyby sie ze mnie, zresztą moja mama sama nie poszłaby do takiej pracy