Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkarolinaaa

Historia z wczorajeszego czatowania hahah

Polecane posty

Gość kkarolinaaa

Wczoraj z nudów weszłam na czata by poznać kogoś ciekawego i porozmawiać.Zagadał do mnie jeden chłopak i okazało się że jest z tej samej miejscowości co ja więc zaczęliśmy rozmawiać.Doszło do tego że ciekawość go zaczęła zjadać i prosił o zdjęcie.Rozmawialiśmy przez chyba cztery godziny jakoś od 16 do 20, praktycznie o wszystkim, wydawał się normalny itp..Cały czas zapewniał mnie że jest bardzo przystojnym blondynem i na pewno się nie zawiodę :D No i jak wymieniliśmy się fotkami to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać.Chłopak był brzydki, miał przetłuszczone rozczochrane włosy, jakiś szary smętny tandety polar, mina jak jakiś smutas roku a w łapie trzymał kufel z dopitym do połowy piwem :D Zatkało mnie bo nie tego się spodziewałam po tym co mi mówił :D Mało tego po chwili pisze do mnie taki tekst "I co ? jak Ci się podobam ? wiem że szału nie ma ale nie jestem najgorszy chyba co nie ? " buhahaha

Gość kkarolinaaa
owijam się ceratą i udaję krokieta :classic_cool:

Gość desperatka25
Nie, nie mogę z tego podszywa powyżej, po prostu padłam!

Gość księcia williama
to raczej na polskim czacie nie znajdziesz, ale próbuj dalej - kto wie

Gość i dlatego bywa na czatach
bo tam łatwiej poderwać dziewczynę niż w realu :classic_cool:

Gość kkarolinaaa
Boże On było obrzydliwy :D jeszcze miał takie długie, żółte i brudne paznokcie blee:D Jaka ja szczęśliwa jestem że nie dałam się namówić na spotkanie bez wcześniejszej wymiany zdjęciami :D

Gość do buzi i w cipkę
heheh ja też padłam z tego podszywa o krokiecie w ceracie :D kuźwa niektórzy mają odjechane pomysły :D:D a przed chwilą zdychałam z depresji, dzięki podszywie! 🌼

Gość minii
Elementy siedzą na czatach w większości.. i nawet jak ładnie zabajeruje rozmową to po fotce zawsze czar pryska. Ale czasami da się wyłonić kogoś wartego uwagi. Ja poznałam swojego obecnego chłopaka na czacie. Jesteśmy razem już 4 lata. A co do Twojego.. to wiadomo nie każdy jest piękny, ale w momencie kiedy ktoś wysyła fotkę i nawet sobie nie zdaje sprawy jak na niej wygląda to lepiej od takich uciekać. Bo skoro jemu to nie przeszkadza, że ma tłuste włosy, nie potrafi się ubrać, i brudne paznokcie fuuj to w zyciu jest tak samo niechlujem i brudasem. Ja zanim trafiłam na mojego księcia:P to jednak tez przezylam wiele razy szok. Brudni, brzydcy, zawsze kurde z piwem lub fajka fotka jakby bylo czym szpanowac;/ mysla ze to dziewczynom imponuje? bez sensu.

Gość księcia williama
dyrektore - specjalista jak już.. hehe, błąd, niestety nie gustuje w murzynkach - mają za głębokie tzipy i popadam przy nich w kompleksy .