Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xixixkisms

co sądzicie o takim łózku dla dziecka?

Polecane posty

Jeśli to do zabawy to tak . Ale jesli chodzi o spani ewidentnie nie . Moja koleżanka kupiła to i co sie okazało jak się rozkłada to zwykła mieka gąbka wieć wygląda jak materac na podłodze . Wiadomo że to się powygina z czasem , ale do zabawy fajna ! Jedz do sklepu i nich to ci rozłożą to się dowiesz .

Gość TakaSobieMama
Dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo.... juz nie wspomne ze bedzie sie to rozjezdzac na wszystkie strony, ale sprobuj sama na gabce rozlozonej na podlodze spac, zobaczysz czy wygodne :O. Dziecko ma spac w NORMALNYM lozku z DOBRYM materacem !!!

Gość ale z takiej
tandetnej pianki one są i mimo wszystko nie ma nic pod spodem-od razu na podłoge sie rozklada-jakos mnie nie przekonuje-brak pojemnika na posciel...

uważam podobnie, jest fajne dla malucha, a do tego niedrogie.

Co mogę dodać że o takich materacy są niskie i ciągnie od podłogi chyba że masz podgrzewane podłogi . Sama gąbka .

Gość analizujac problem
tandeta, nic poza tym, to sie nadaje tylko jak jakis kolega/koleżanka dziecka zostanie na noc, ale nie na stałe do spania. Ciagnie od podłogi, musi być izolacja jak w normalnych łózkach, nigdy bym takiego czegos nie kupiła. Córka ma normalne łóżeczko, ze stelarzem i materacem

moja sąsiadka takie kupiła dziecku, wytrzymało może kilka miesięcy. Jedyną zaletą jest, że dziecko z niego nie spadnie.

Gość fgfggff
mój chcrzesniak miała takie same, materac juz jest do wyrzucenia, bo to dupa a nie materac, ale fotelik nadal dobrze sie trzyma, id jedynie w tym plus ze jest dobry jako fotek, ale gabka do spania juz do wyrzucenia

Gość to do siedzenia jest a nie
do spania :o sama sobie spij na twardym materacu na podłodze :o w życiu bym czegoś takiego nie kupiła dziecku

Gość grrrrr.............
Jak widze jak te wasze dzieci spia, jakie lozka dla nich myslicie kupic to mi ich normalnie zal :O.... a pozniej sie wszyscy dziwia ze takie "chore" spoleczenstwo mamy, od najmlodszych lat po wszystkich mozliwych lekarzach chodza, terapie, rehabilitacje.... :O Naprawde nie macie miejsca w pokoju na mormalne lozko ? Moze warto troche zabawek wyrzucic albo lepiej przestrzen zorganizowac i normale lozko z normalnym materacem wstawic a nie narazac dzieci na skrzywienie kregoslupa, wady postawy .... a podobno TAK BARDZO te Wasze dzieci kochacie :O :O :O :O

Gość to do siedzenia jest a nie
moje psy mają wygodniejsze legowiska niż takie badziewia co wy kupujecie :o Najlepiej kup mu dmuchany materac za 50zl i na jedno wyjdzie :o