Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Razek

Geodezja- nauczyciel nie chce mnie poprawić

Polecane posty

Gość Razek

Witam! Mam problem... duży problem. Wybrałem się na geodezje i jest to mój pierwszy rok w technikum. Ogólnie bardzo lubię klasę, szkołę, wychowawczynię i nawet podoba mi się ten zawód. Praktyki po 1 miesiącu w każdym roku i wgl. Ale nauczyciel od przedmiotu zawodowego się na mnie uwziął bo tylko tak to można nazwać i nie chce mnie poprawić. Patrzy na mnie z pod byka(facetka), zawsze tak olewczo ze mną rozmawia i wgl jak mówię o poprawie to " jaka poprawa? teraz? cały rok miałeś" . co prawda pierwsze półrocze a może 3 miesiące półrocza to zafacynowany byłem szkołą i olewałem sprawdziany. Dziewczynę znalazłem ( okazała się nie warta zachodu). No ale teraz na prawdę mi zależy. I żałuję tego. W pierwszym półroczu na sprawdzianie po jednym albo zero pkt miałem. a teraz 14, 15 ale do dwójki mi po 2 pkt brakowało. Ale chyba widać ze się bardziej stara. Rysunki robię na trójki(rysunki ona ma gdzies a sa najbardziej pracochłonne). Co ja mam zrobić ? Jak ja ubłagać żeby mnie dopuściła do poprawy? Mama próbowała ale tam... Zależy mi jak cholera. Spać przez to nie mogę. Ja nawet książki zaczęłem czytać przez tę szkołę ! :(

Gość Razek
ref