Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda stażystka

jestem stażystką, pracuję w męskim towarzystwie

Polecane posty

Gość młoda stażystka

bo branża praktycznie typowo męska - w biurze projektowym. i wiecie co, przyszły wszystkie żonki mnie oglądać :D jakbym nie miała nic innego do roboty niż próbowała odbić im mężów. jedna mi zarzuciła że nie powinnam przychodzić w spódniczkach bo jeździmy na budowę i powinnam chodzić w spodniach :D spódniczki mam do kolan, a jak mamy wyjazd to się przebieram w łazience przed wyjściem w dżinsy i buciory żeby sobie obcasów nie połamać :P

Gość młoda stażystka
podczas przebierania musze umiejętnie ukrywac niespodziankę w kroczu :classic_cool:

Gość zawsze tak
jak sie przebieram w łazience, to mnie koledzy podglądają, biore 20 zł od jednego za podglądanie

Gość młoda stażystka
głupie podszywy. pewnie same jesteście tymi zazdrosnymi babskami :P

Gość młoda stażystka
masturbuję się cyrklem podczas przerwy w pracy :classic_cool:

zakompleksione zony i nic na to nie poradzisz...najlepiej jakby ci powiedzialy abys burke nosila do pracy :) wszedzie to samo , u mnie w pracy jest tylko 3 kobietki lacznie ze mna i tez sie pluja czasami...ja mam to w powazaniu bo nigdy mnie cudzi faceci nie interesowali...ale takie jest zycie ;)

Gość pppppppppytam
Jak często rozpinasz rozporki facetom z pracy??

Gość młoda stażystka
nie cyrklem tylko ekierką

Gość młoda stażystka
codziennie obciągam kolegom z połykiem :)

nie zwracaj na to uwagi, rob swoja prace jak najlepiej mozesz aby nikomu nie dac powodow do gadania na temat twego przygotowania zawodowego...jesli jestes profesjonalna to wszystko inne niech cie nie obchodzi...

Gość młoda stażystka
jak mialam staż w policji masturbowalam się lufą od pistoletu, tez niestety ktoregos razu wystrzelił i od tego czasu mam pezde jak wiadro :classic_cool:

podszywie, jesli mowisz o sobie to posluchamy...ale ta kula to raczej u ciebie do mozgu doszla i dlatego biore poprawke na twoje wypociny...a i to co ci zostalo w czaszce-razem z pociskiem teraz daje efekt grzechotki ?

Gość młoda stażystka
tak, nie lubią mnie bo jestem młoda i jestem jedyną dziewczyną u nas na piętrze :P

Gość młoda stażystka
ale ja nie wydzwaniam do nich po pracy. dla mnie to praca, wolę zresztą nawet pracować z facetami bo po 1. nie roztkliwiają się nad bzdurami jak to kobiety potrafią i nie ma problemu gdy trzeba coś ustalić - w liceum miałam prawie same dziewczyny w klasie i to był horror :) naprawdę wszystkim żonom się wydaje, ze współpracownice mężów tylko czyhają na nich i chcą rozbijać związki? mam ciekawsze zajęcia :D

miałam podobnie pracowałam w firmie informatycznej, 10 chłopa i 1 asystentka prezesa :) na szczęście obejrzeć mnie przyjechała tylko żona prezesa obejrzała i pojechała nie wiem, jakie wrażenia, prezes nic nie mówił, tylko trochę było mu głupio nie dziwię się, w sumie - trochę obciach no, ale nic się złego nie zadziało, więc ok

Gość młoda stażystka
traktuje to jako staż - pradziwe pieniądze są na ulicy:classic_cool:🖐️