Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poommocyy

Czy ktoś uprawiał sex przez tel albo internet?

Polecane posty

Gość poommocyy

Głupie pytanie, pewnie masa tu takich osób, to pytam jak to robić, tylko konkrety opisujcie co mówiliście co pisaliście... Jakieś szalenie podniecające teksty...

Gość techno-suczka
ja uprawiałam seks przez internet z kolegą. potrzeba specjalny program, ja mam joystick logitech z force-feedback'iem, on miał myszkę kulkową, i ją odwrócił, smyrał penisem po kulce myszki, a ja siedziałam okrakiem na joysticku i przesyłane przez internet sygnały z myszki ruszały tym joystickiem... było fajnie dopóki router połączenia nie zerwał i jakiś błąd się zrobił, joystik mi szpare wytargał, że do dziś tampony wypadają, ale radzę sobie - wkładam zwiniętą skarpetę.

Gość poommocyy
no fakt, to trochę istotne :) dziewczyną a właściwie kobietą, która chce wprowadzić trochę nowości do życia małżeńskiego..

Gość poommocyy
wysłałam e-maila z numerem gg

"poommocyy" czy jesteś zainteresowana czymś takim jak napisałem wyżej.

Gość JozinH@WD
pommocy gg. 20720473, tez chętnie z tobą o tym pogadam

Gość poommocyy
Jakoś bardzo źle sformułowałam widzę temat... Ja nie chcę z nikim uprawiać seksu (tzn. nikim z Was) tylko z mężem, potrzebuję porady jakich słów, zwrotów używać, co kręci faceta... Chodzi mi o konkrety..

Gość ciekawykol
podajcie strony jakie macie

Gość gość
v cz vcb z

Gość gość
Hey, Grunt to wyobraznia. Najpierw musisz wyobrazic sobie sytuacje, scenariusz... wykreowac cos, co sprowokuje sex. Potem musisz budowac napiecie... ale nie przechodzic natychmiast do tematu czysto sexu. Musisz wyobrazic sobie i opisywac, to, co bys w tym momencie czula. W sumie nie jest to takie trudne, jak sie "uprawia" taki internetowy sex z kims obcym (wzglednie, kims znanym jedynie z internetu), ale z mezem/zona, zaczecie takiego sexu i takiej tematyki pisania maili moze byc trudne... wiesz... przekonania, przyzwyczajenia... i te sprawy. Ale powodzenia, bo jest to zupelnie inny rodzaj zabawy :):)

Gość gość
To dobre jest w sytuacji gdy ktoś bliski jest daleko.Owszem.

Gość gość
przeciez chyba znasz meza. wiesz co go kreci jak jestescie w lozku. albo mow do niego co sama robisz, albo co bys mu zrobila... a to jakich slow uzywac to od was zalezy a nie od kogos z internetu. nie masz z siebie d***** robic przez telefon tylko przeniesc seks z lozka na telefon na tyle na ile to mozliwe

Gość gość
czy jest jakaś kobieta która poda mi telefon/

Gość gość
rafaellloooo@o2.pl - zapraszam autorko do wymiany pogladow i doswiadczen

Gość gość
troche śmieszne jest nazywanie tego uprawianiem seksu :D To raczej pisanie o seksie, fantazjowanie... Uprawianie seksu może być tylko i wylacznie na zywo

Gość Ulegly piesek
Ja wykonywalem rozkazy polecenia np wiazalem jaja wklaalem deo w do tylka parowke pilem mocz sperme i robilem zdj na gy gy

Gość gość
Masturbowałam się rozmawiając przez gg z chłopakiem o seksie. On robił to samo. W łączył mi nawet kamerkę, nie wytrzymałam długo i zaraz miałam niesamowity orgazm. Nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło

Gość gość
Ja ...przez tel czy Skype parebascie razy...

Gość gość
Taki seks to jak bym lizała cukier przez papierek!