Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S_Gosia_S

Suchosc pochwy w ciazy

Polecane posty

Gość S_Gosia_S

Witam mam pytanie do kobiet ktore rowniez mialy z tym problem!! Wczoraj mezulek zaczal sie do mnie dopierac bylo tak milo no ale niestety wszystko sie szybko zakonczylo bo ja bylam sucha jak trawa w upaly;(( I nie wiem jak mam sobie z tym rtadzic nigdy nie mialam takiego problemu na poczatku ciazy tez nie a teraz 25 tydzien ciazy i sucha jestem strasznie a to wiążę sie z tym ze z sexu musze zrezygnowac!! Jak sobie z tym radzic??

Gość S_Gosia_S
A i dodam ze do gina narazie nie moge isc ;(

Gość S_Gosia_S
Czy sa jakies naturalne sposoby na nawilzenie

Gość cytuję:
"Czy możemy używać żelu intymnego? Oczywiście. Lubrykant, czyli poślizgowy, żel będzie bardzo przydatny, ale tylko ten kupiony w aptece (przebadany farmakologicznie i z atestem). Jedyne, co trzeba sprawdzić w ulotce, to czy nie działa on rozgrzewająco. W ciąży ciepło nie jest wskazane."

W czasie ciąży nawilżenie powinno być aż za nadto. Czemu nie możesz iść do gina? Może to być wywołane jakąś infekcją. Ja bym poszła się przebadać.

Gość S_Gosia_S
Kafeterianka252 Mieszkam za granica i do polskiego gina dopiero moge w polowie czerwca sie tu zapisac a pod koniec czerwca jade do PL wiec wtedy dopiero pojde do gina !! No wlasnie dlatego mnie to dziwi ze ja taka sucha jestem a najlepsze jest to ze na bieliznie mam zawsze mase sluzu tak jakbym miala uplawy a jesli dochodzi juz do zblizenia ja jestem sucha ;(