Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwa dusza

pomózcie mi sie zmobilizowac do samobójstwa

Polecane posty

Gość martwa dusza

chce to zrobic ale nie mam motywacji od 3 mcy nie wychodze z domu

Gość ja cie moge zmotywowac
ale do wyjscia z domu, moze wtedy ci przejda mysli samobojcze

Gość aaaaaaaha
czemu nie wychodzisz z domu, jakie są tego powody?

Czemu chcesz się zabić? Nic nie jest na tyle dobrym powodem żeby odebrać sobie życie

A wysoko mieszkasz? Może oknem wyjdź. Będziesz miał/a wyjście i samobójstwo za jednym razem.

Po co masz sie zabijac, lepiej uzbroj sie w cierpliwosc i poczekaj, bo w koncu i tak sama umrzesz, tak jak my wszyscy!A moze cie jeszcze cos ciekawego spotkac w zyciu.Kto wie co tam czeka za rogiem, moze szczescie jakies!

Gość W sobote sąd ostateczny
Po co samobójstwo?? 21 MAJA - SĄD OSTATECZNY

Gość Life100lat
NIe no chyba nie mowisz powaznie? Ciesz sie tym co masz za nie sie dolujesz, chcesz sobie odebrac zycie przez glupstwo? Nie rob tego nie warto.

rus1 pierdolnij się w głowę :/

A niby dlaczego? Chce się zabić to niech skacze. Chyba że znasz lepszy sposób.

Gość krajowa babka
rus1 ma rację, jak nie chce żyć to nikt nikogo niech nie zmusza

Gość martwa dusza
mieszkam na parterze :O:O zycie mnie nie cieszy niewidze powódów dla których mialabym zyc i nawet nie chce ich szukac po postu wybieram smierc

Nie dziwię się że Polska upada jak ludzie w tym kraju mają takie podejście, zamiast pomóc człowiekowi dobijają go... a jeśli dowiesz się że faktycznie cię posłuchała ta osoba i to przez Ciebie skoczyła z okna? Ja bym się czuła podle...

Gość hehe czlowiek
ktory chvce popelnic samobojstwo nie informuje o tym calego swiata,tylko to robi! wiec kolez wyzuzuj bo jestes zalosny chyba ze chcesz sprawdzic co ci inni napisza...

Gość martwa dusza
to dziwne bo 80 %samobójców wczesniej o tym mówiło :O

martwa dusza Ja też kiedyś chciałam się zabić... miałam gdzieś 14 lat nawpieprzałam się grarściami tabletek i na szczęście na drugi dzień tylko żygałam pianą...Cieszę się teraz z życia, bo mam dosyć fajną pracę,w któej czuję się doceniona, mam chłopaka i jako tako układa mi się w życiu.... pokaż samej sobie że jesteś silna i wytrwaj te bolesne chwile a mogę cię zapewnić że los Ci to wynagrodzi, może nie od razu ale z czasem zobaczysz że coś się zmieniło, że jest ciut lepiej, a będzie coraz lepiej, tylko trzeba uwierzyć w siebie i nie szukać szczęścia na siłę, bo w końcu samo do Ciebie przyjdzie :)

"ktory chvce popelnic samobojstwo nie informuje o tym calego swiata,tylko to robi!" Dokładnie tak! A nawet jeśli się zabije to mam to gdzieś. Samobójcy to frajerzy.

martwa dusza Jak pech to pech... To może gaz odkręć?

Gość szobo
Martwa duszo, wydaje mi się, że chcesz pomocy a nie masz jej skąd uzyskać. Ja osobiście uważam, że są powody, aby odbierać sobie życie, zależne od psychiki i sytuacji. Czasami jednak, a pewnie i zawsze, osoba taka często chwyta się ostatniej nadziei i szuka pomocy. Jeżeli jej nie otrzyma, skutki są tragiczne. Ale ja jestem gotowa dać Ci te pomoc. Pytanie czy chcesz tej pomocy? Czy rzeczywiście zależy Ci już wyłącznie, aby ktoś tchnął w ciebie odwagę do samobójstwa? Bo tego się jednak nie podejmę. Choć nie potępiam samobójców i doskonale ich rozumiem.

Gość aaaaaaaha
powód dla którego warto żyć zawsze się znajdzie, nawet jeśli dziś go nie dostrzegasz.

rus1 to ty chyba nie jesteś człowiekiem tylko zwierzęciem bez uczuć... nawet nie bo zwierzęta też czują... Jak można tak pisać! Przecierz to też człowiek tylko s łabszy psychicznie bo nie potrafi walczyć z problemami i się poddaje... ja pierdole weź już lepiej nie pisz...

Gość Spondż
Człowiek, który ucieka się do samobójstwa jest tchórzem.

okki Zrozum że ten ktoś nie zabije się. Przyszedł/przyszła tu żeby go/ją pogłaskać.

Rus1 nie zdziw się... miałam kolegę który poszedł do dziewczyny która z nim zerwała i powiedział jej że się zabije jak nie wróci do niego, powiedziała mu to idź... i powiesił się.... ona ma teraz zrezaną psychikę... nie ważne że chce żeby ją pogłaskać... już lepiej pogłaskać niż dobić i faktycznie doprowadzić do tragedii... jeśli taki masz zamiar lepiej nie pisz wogóle

"powiedziała mu to idź... i powiesił" Krótko- idiota. Też miałem takiego kolegę. Powiesił się bo laska go zostawiła jak był w wojsku. Nawet bym nie pomyślał że powiesi się z takiego durnego powodu...

rus1 więc skoro się wieszają z takich głupich powodów, bo ja też uważam że to głupota, to pomyśl co zrobi osoba której się jeszcze przytakuje ze to co chce zrobić jest słuszne...

A niech się powiesi. Wisi mi to. Będzie więcej miejsca dla innych.

rus1 jesteś żalosny, jesteś też debilem, dziękuję za rozmowę

No skoro ktoś kto ma inne zdanie niż ty jest debilem, to ja też nie zamierzam z tobą dyskutować.