Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość norbi 86666666666

czy ona mi wybaczy?

Polecane posty

Gość norbi 86666666666

Nigdy nie pisałem na tym forum ale chciałbym wiedzieć czy rzeczywiście jestem idiotą czy po prostu moja BYŁA (już) przesadza. Otóż byliśmy ze sobą ponad 3 lata.Mieliśmy do siebie średnie zaufanie ale wiedziałem, że ona nigdy mnie nie zdradzi, to była najlepsza dziewczyna jaką znałem. Kochana, ciepła, miała w sobie tyle miłości i wiedziałem,że chce być tylko ze mną. Chodzi o to, pisałem sobie z dziewczyną, z którą kiedyś kręciłem , (uprawialiśmy seks) ukrywając to przed nią.Nie były to jakieś nie wiadomo jakie rozmowy ale były. Ona kilka razy mnie pytała czy piszę sobie z jakimiś dziewczynami ja ją okłamywałem,że nie. Głównie chodzi o to, że ja jej właściwie zabraniałem jakiegokolwiek kontaktu z takimi chłopakami. I wiem,że ona z żadnym byłym się nie kontaktowała. Chodziłem na imprezy bez niej, kiedy się pokłóciliśmy albo jak się rozstawaliśmy na trochę, nie całowałem się z żadną ale byłem z kilkoma blisko. Ona się o tym wszystkim dowiedziała. O imprezach i tych dziewczynach ze zdjęć tych imprez na facebooku, a o pisanu z tamtą dziewczyną przez przypadek. Co mam zrobić? Czy Wy byście wybaczyły? Jak mam się o nią starać? Nie ukrywam,że zależy mi na niej najbardziej na świecie.

Gość jak idziesz
taaa......najbardziej na świecie...:O zostaw tę dziewczynę niech będzie z kimś kto na nią zasługuje. aha i jeszcze jedno- nie ona nie przesadza!!!

Gość Klaudia.
Powiem CI,że nie miła historia.Jest to ogromny cioc dla kobiety,ponieważ jesteśmy delikatne.Mnie by było ciężko wybaczyć,nie zastanawiałeś sie przed tem skoro była ona dla Ciebie taka dobra,i ograniczyła kontakty? Jeżeli będzie na tyle silna ,by Ci zaufać kolejny raz...wybaczy.Jeżeli jednak nie,to zdanie jest odwtotne. Tak,to jest DOCENIA SIĘ PO UTRACIE.

Gość blablabla ....
krotko - NIE

Gość norbi 86666666666
Nie wiem co ja miałem w głowie.Na imprezach byłem pijany a z tą dziewczyną pisałem tak po prostu. Miałem ochote z kimś sobie pogadać a ją bardzo lubiłem.Wiem,że chujowo się zachowałem.Myśle,że kiedyś by mi jeszcze wybaczyła ale tak dużo przeze mnie wycierpiała,że chyba to rzeczywiście nasz koniec.Nie wiem co robić,nie chcę jej stracić. :((((

Gość joaśka23
Jesteś idiotą... Daj jej spokój, niech dziewczyna znajdzie sobie kogoś normalnego... Zachowałeś się jakby Tobie było wszystko wolno a jej nic... Tobie na niej zależało? To byś nie kłamał... Proste.

Gość misiakpysiakmysiak
TAK MASZ RACJĘ, JESTEŚ IDIOTĄ :)

Gość joaśka23
Jeżeli chciałeś tylko popisać z tamtą dziewczyną to czemu ją okłamywałeś? Jak facet kłamie w takiej kwestii, to znaczy, że ma coś do ukrycia...

Gość norbi 86666666666
No dobra jestem idiotą,ale ludzie czasami głupieją.Nie jestem ideałem,dawała mi wiele szans a ja wszystkie marnowałem i zachowywałem się jak kiedyś.Tylko ja jestem pewny,że chcę z nią spędzić resztę życia,nie potrafię bez niej żyć.Nie wiem co zrobić żeby wróciła.

Gość norbi 86666666666
Wiedziałem,że ona się zdenerwuje,że się pokłócimy, bałem się,że ją stracę. Po prostu myślałem,że ona się nie dowie:(

Gość ja bym skoczył..
:o

Gość norbi 86666666666
Nie macie pomysłu jak to napawić?

Gość ;ighvbn m,
nie zaslugujesz na nia i na zadna innai zycze ci zeby tobie ktos tak zrobil ciekawe czy fajnie sie bedziesz czul wtedy

Gość joaśka23
Wiesz co? Na prawdę jesteś idiotą... i to do potęgi n... Skoro Ci na niej zależało, skoro chciałeś spędzić z nią resztę życia, to po co robiłeś takie głupoty? Człowieku:/ Bo myślałeś że się nie dowie... miałeś ją za idiotkę, a tak na prawdę sam na idiotę wyszedłeś...

Gość joaśka23
Jak to naprawić? Nas pytasz? A kto narobił całego bigosu?

Gość druide ze stonehenge
spożycie ciepłego stolca cofnie czas synu..... :classic_cool:

Ech, pozostaja kwiatki, balony, czekoladki i pokora. Napisz jej milosny list, w którym zapewnisz ja, ze jest najcudowniejsza na swiecie i zadnej inej nie chcesz. Dowal kilka niemilych epitetów na swój temat, przepros za wszystko i obiecaj, ze jesli dostaniesz druga szanse to juz nigdy jej nie zmarnujesz. Dolacz list do bukietu róz, który wyslesz do jej domu przez kuriera. Samo pisanie z jakimis tam kolezankami itp. samo w sobie ciezkim grzechem nie jest, ale fakt, ze to przed nia ukrywales, a ona sie dowiedziala - juz bardziej. No i ta cholerna meska hipokryzja, ze Tobie wolno, a jej nie! Problem w tym, ze skoro kobieta sie dowiedziala, ze jej facet w takich blahostkach klamie to co jeszcze przed nia ukrywa? A jakbys tak jej sie spowiadal z kazdego "malego przewinienia" to moze i byscie sie czasem poklócili itp., ale ona by nie odeszla, bo by wiedziala, ze jestes szczery i prawdomówny i by Ci ufala bardziej. Klamac nalezy tylko w sprawach powaznych. A o pierdolach malej wagi trzeba mówic, zeby zbudowac zaufanie.

Gość ChainsAndWhipsExciteMe
nie jest mi przykro i nie, nie wybaczy Ci. i baaardzo dobrze, chuju :O