Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilouu

Jestem wysoka i...

Polecane posty

Gość lilouu

Mam 16 lat i 180 cm wzrostu. W sumie zaakceptowałam mój wzrost, jestem szczupła i ogolnie przeciętna i wszystko jest dobrze, ale nie do końca. Ostatnio koledzy z klasy zaczęli sie ze mnie śmiać. Przezywać mnie żyrafa, itp. mutant, king kong. (chociaz sami mają po 170cm). Czuje sie teraz zdołowana i na prawde inna od wszystkich- jakis dziwoląg. Czy wysokie dziewczyny na prawde są inne i wyznaczają sie w tłumie? Czy to wada? ;||

Eee, tam! Chlopcy sie smieja, bo kurduple sa i tyle. Przeciez modelki maja wlasnie taki wzrost jak Ty. Jesli jestes szczupla i niebrzydka to wcale sie tymi docinkami nie przejmuj. Tylko poszukaj faceta wyzszego od siebie, bo nizszy Ci nawet buta na obcasie nie pozwoli zalozyc. x

Gość vanessakopulska
sądziłam, że dzisiejsza młodzież jest na wyższym poziomie, śmianie się z czyjejś fizyczności świadczy tylko o niskim poziomie tych osób, nie przejmuj się i nie daj się "zjeść", nie chowaj się w sobie i nie zamykaj, jak to usłyszysz ponownie to odpowiedz jednemu i drugiemu, żeby im w pięty poszło, masz wspaniały wzrost i tyle:)

Gość otiprawda
Nie przejmuj sie, zazdroszcza ci kurduple i tyle.

Gość dhweihdwi
Ja bym chciala byc wyzsza. Moje kolezanki to "zyrafy" , a ja sie czuje przy nich taka mala. 164 mam. Najbardziej mnie wkurza jak patrza na mnie z gory. :)))))) Lekcewarz docinki i badz dumna! Kurduple maja przesrane. Teraz modnie byc wysokim.

Gość 22 letni
ja jestem facetem mam 174 cm wzrostu niestety, zawsze podobały mi się wysokie, szczupłe dziewczyny, to jest mój typ 100% ale one w wiekszosci wolą tych wyższych, zle się czują z nizszymi od siebie facetami czego ja nie moge powiedziec w druga strone

Gość qwerty 180cm
nie lam sie mala, tez mam tyle samo :)

Tylko sie czasem nie zacznij garbic! Bo czesto wysokie dziewczyny zaczynaja sie garbic, zeby wygladac na nizsze. Chodz wyprostowana z podniesiona glowa i miej gdzies glupie docinku kurdupli!

Gość reert23
Moim zdaniem twoj wzrost to nie wada . Jedyna problem , to brak kultury tych chłopaków . Zapewne to jakas patologia społeczna

Gość reert23
Ale uwazam ze ten wzrost jaki masz nie jest wada , nie jest tez zaletą . Wazniejsze dla mnie jaki czlowiek jest , a nie ile mierzy centymetrow

Gość lilouu
izzy, i tak juz garbie sie troche czasu, ale probuje to opanowac, bo wiem jak koszmarnie wygladam z garbem ;). mysle ze dam rade, chociaz jest ciężko.... A macie racje, ci akurat chłopacy podchodzą pod patologie, bo to jak sie zachowują, nie moża nazwać normalnym. Tylko bluźnią i potrafią przezywać

Gość krąg znawców
Pozwól nam dobrze zrozumieć twoją sytuację i wstaw fotkę, najlepiej nagą, z dobrze wyeksponowanym otworem pochwy, a powiemy ci czy powody twego umartwiania się są słuszne :classic_cool:

Gość Królowa Polski
a co chcialabys miec 165cm? nie sądze lepsze 180cm niz 165

Gość qwerty 180cm
ja, jakbym mogla wybierac, to chcialabym miec 175cm, bo wtedy moglabym wyzszy obcas zakladac :)

Gość dhweihdwi
krąg znawców - hehehehehe co za kretyn ,pomijajac to, nawet Ci sie udalo ten idiotyzm napisac dowcipnie.

Gość krąg znawców
Bo śmieszy taki temat :P Wysokie dziewczyny są wspaniałe :)

Gość reert23
Mi zwykle sie podobaja dziewczyny o niskim albo wysokim wzroscie czyli ponizej 160 cm albo powyzej 170 cm .

Gość lilouu
Dodam też, ze mam trzy pochwy. Jedna na czole, druga pod pachą. a trzecia mędzy nogami

Gość krąg znawców
słaby dziecięcy podszyw 🖐️

Gość lilouu
qwerty 180 , ja tak samo, jakbym miala wybierac to 175 . moim zdaniem idealnie :).

Gość matylda kocoń
nie daj się zgnoić psychicznie jakimś burakom, którzy skończą w pierdlu albo jako sprzątacze ulic, noś głowę wysoko i bądź z siebie dumna, masz świetny wzrost, zmienisz środowisko za kilka lat i zobaczysz, że w normalnym środowisku nikt nie będzie ci dogryzał

Gość .ANAL i ZATORr..,
musisz mieć długie nogi przy takim wzroście ,pewnie nieżle oplatasz nimi partnera podczas aktu płciowego co nie?

Gość frontline! : D
ona ma 16 lat zboczency jebani :o ja akurat mam 175 cm i wcale nie uwazam zeby bylo idealnie - i tak sie wyrozniam w tlumie, wolalabym byc nizsza

Gość taka jedna nei okmnjiuyhbbnnm
faceci się śmieją bo Ci zazdroszczą powiedz do takiego "co się czepiasz kurduplu" i zobaczysz jak sie zamknie albo wyzwij ich od krasnali, oni tak robią żeby przykryć swoją ułomność

Gość rowereek
Koledzy to przecież jeszcze smarkacze faceci później dojrzewają jak kobiety. Pewnie to ich sposób na podryw, bo inaczej nie dają rady. Pogadamy na gg? 3446 7328

Gość lilouu
rowereek, masz racje, są po prostu jeszcze niedojrzali . może kiedyś zrozumieją ;). Ile masz lat?

Gość nie przejmuj sie idiotami
wysokie kobiety są seksi...

Ja też mam 16 lat i mam 161 cm wzrostu. Co dziwne jest, bo tata ma 189, a mama 178 ;) A na tych, którzy Cie przeżywają, to nie zwracaj uwagi. Kretyni jacyś ;/ Wazne, ze Cie ci bliżsi koledzy, koleżanki akceptują ;) Szkoda nerwów na takich bałwanów, naprawdę. Zazdroszczą Ci, bo sami są kurduplami*. *ja z moim wzrostem to może nie powinnam wyskakiwać z takim słowem ... ;D