Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem taka załamana..

Calym moim problemem jest KASA!!!!!!!!!!!!!!!! Musze sie wyzalic, sorry.....

Polecane posty

Gość MOJA HISTORIA 26
PS. I TEZ MAMY TYTUŁ MGR :O

Napisz do mnie na e-mail gagusiacc@interia.pl

Gość nigdy nie śmiej sie z marzeń
glowa do gory! teraz jest zle, potem bedzie lepiej! tylko sie nie poddawaj, uwierz w siebie, i szukaj! jesli znasz jezyki, to moze rzeczywiscie dobrym rozwiazaniem bedzie wyjazd?

Gość mam juz doooooosc
i nic

Gość mv nmvjh
kogo ty sie o te prace w magazynie pytalas?? sasiadki??? u nas na strefie ekonomicznej w magazynach czy na liniach produkcji jest czasami wiecej kobiet niz facetow (nie liczac wozkowych bo tu fakt, uprawnienia maja chyba sami mezczyzni), na jednej zmianie na magazynie narzedzi itp jest taka przewaga dziewczyn i to mlodych ze szok, a wiekszosc z nich w rozowych i bialych ciuszkach (zanim sie przebiora oczywiscie) z farbowanymi na platyne albo czern wlosach ;)

Gość mam juz doooooosc
fajne kolezanki by sie mialo:O

Gość juz wyslalam
mail do ciebie :) czekam na odpowiedz

Trzeba bylo isc do pracy, a nie na studia...pewnie jeszcze jakis kierunek z dupy ;)? Ja znam wiele osob po Uniwerku Wroclawskim, ktore maja problemy ze znalezieniem pracy(czyli zmarnowali 5 lat zycia)...taka jest Polska rzeczywistosc.

Gość Czesc, mam podobny problem
co Ty, na Kafeterii glownie mnie wyzywaja :( ale powiem Ci, ze udalo mi sie sprzedac pare rzeczy za bezcen na Allegro wiec mam kase przynajmniej na jedzenie na razie Nie kupujecie w lewiatanie, tam jest niezdrowe zarcie

Gość maaagduśka
hej autorko trochę domyślam się co czujesz chociaż moja sytuacja jest odrobinę inna, ja mam dziecko i mieszkam na stancji obecnie z naszej trójki pracuje tylko mój facet a ja od 4 mc szukam pracy i nic (chociaż jutro idę do takiego butiku z butami w galerii i mam nadzieję że tam już zostanę), też mam wiele żalu i pretensji nie wiadomo do kogo za moje własne życie, ale wiem jedno, nie można się załamywać chociaż u mnie taka sytuacja też ciągnie się długo! głowa do góry, najważniejsze to pozytywne nastawienie, uśmiechaj się i już samo to będzie wpływało pozytywnie na twój nastrój, w między czasie rób wszystko co tylko możesz w tym kierunku żeby znaleźć pracę! nie poddawaj się i nie załamuj! znajdź na razie cokolwiek a w między czasie czegoś szukaj! i pod żadnym pozorem nie przejmuj się textami "a dostęp do neta to masz" a co to za problem teraz mieć internet czy kompa - teraz mają to wszyscy, podłączenie do sieci to są grosze ! poza tym tak na prawdę to nie wiemy gdzie autorka korzysta z tego neta, więc może odrobinę wyrozumiałości dla drugiego człowieka, ale co tu się dziwić jak ludzie mają wszystko mieszkania, samochody, ciuchy, kasę i wielkiego banana na fejsie to są przy tym takimi chamami i słoma im z butów wystaje !