Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patka45454

Zakochałam się w Księdzu

Polecane posty

Gość patka45454

Wczoraj napisałam długą mailową wiadomość do księdza z mojej parafii on strasznie mi sie podoba. W tym" liście " napisałam mu ,że jest przystojny ,fascynuje mnie jako duszpasterz i ,że chcialabym poznać go bliżej ..Wiem to idiotyczne ale cóż poradzić on jest taki wspaniały i nie wie o moich uczuciach ,napisałam do niego anonimowo jako nieznajoma wielbicielka ...Jak myślicie ?? Czy odpisze na moją wiadomość ??

Gość 888888388888.
Odpisze, a na spotkaniu zrób striptiz i obciągnij mu

odpisze ale list o tym, ze masz grzeszne mysli i musisz sie ich wyzbyc - przynajmniej mam nadzieje

znajac zycie to odpisze, ale wtedy to bedzie DOOPASTERZ a nie duszpasterz .(

Gość patka45454
Ja się pytam poważnie , z tym striptizem to przesadziłes/as.! Obawiam się, że On wcale tego nie przeczyta , przecież w sercu Boga trzyma i nie ma w nim miejsca dla normalnej kobiety ...eh chyba niepotrzebnie wyskoczyłam do niego z tą wiadomościa..pewnie się wystraszy i pomodli się za mnie ;(

Gość hlustaczek
napisz mu: Czy chcesz zakisić ogóra?

Gość ale........
nio to masz jak w banku ze wszycy księza z twojej parafi już wiedzą o tym liscie i nie tylko i jestes najgorsza grzesznica i takie tam.

Gość ale........
Ja chciałam kiedyś tylko porozmawiać, bo miałam kłopot ze swoim bratem i nie wiedziałam jak zapytać księdza o poradę, wiec wymyśliłam ze zapytam o możliwość rozmowy mailem. Ale odpowiedzi nie dostałam, za to ten ksiądz dziwnie mi się przyglądał, jakbym zrobiła coś bardzo złego. A kiedy się do niego uśmiechnęłam to już całkiem mu odbiło i patrzył na mnie z takim wyrzutem jakbym mu kogoś z rodziny zamordowała. Nie wiedziałam co to znaczy i co zrobić, bo często go widywałam , więc później zrobiłam następną głupotę i tym sposobem narobiłam sobie wstydu i nieporozumień. Nie zaczepiajcie i nie pytajcie...

Gość gość

udał się związek ?