Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaka fajna20

Czy ja mu sie podobam czy to zboczeniec?

Polecane posty

Gość taaaka fajna20

Jechałam dzisiaj z kolega w autobusie w drodze do szkoły W pewnym momencie zrobił się tłok,przytuliłam się do niego:) Dodam,że bardzo mi się podoba:). W pewnym momencie jego ręka wylądowała na moim tyłku W trakcie gadania.Spytałam się co robi z tą ręką? On że chroni moja dupcie przed tym zbokiem co stoi za mną i się ślini na mój tyłek Ale koleś mi go po prostu macał co nie twierdze że mi się nie podobało:), ale troszkę speszona w sumie byłam tym bardziej że mu stał

Gość taaaka fajna20
Nie był by moim kolega wtedy:)

Gość oiois
twoje kolanko mogło wylądować na jego jajach

jak to kolega i zrobił coś takiego to znaczy , ze cie nie szanuje bo jakby mu zalezalo na tobie chociaz minimalnie to by sie nie odwazyl na cos takiego bo by sie bal twojej reakcji, a skoro to zrobil to najprawdopodobniej ten koles ma cie za latwą... sorry, ale mam 3 braci i wiem jak traktuja laski ktore im sie podobają , a ktore chce tylko wybzykac

Gość taaaka fajna20
Ale to chyba raczej też kwestia jego śmiałości. Jak by był nieśmiały to mógłby mnie uważać za dziwkę i tak by nic nie zrobił Ja to odebrałam jako znak:)

Gość oiois
jakby byl niesmialy to by cie nie złapał za tyłek, nawet jesli miałby na to ochote . NIeslmiali nie maja takiej odwagi do kobiet

Gość krąg znawców
Jego poczynania zawierały w sobie wprost niewypowiadalnie głębokie przesłanie :P

Gość turbowiec
To na pewno romantyk. Do tego taktowny, bo nie włożył ci ręki w majtki od razu. Niesamowity facet, po prostu miód :) A jakby Ci klapsa dał w tym autobusie to byłby w ogole dowód na to, że ciebie mocno koffa :O