Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muzyka Miasta Miasto Potrz.Jej

Mam bogatych rodziców i sram na pracę.. mogę wszystko i mam wszystko

Polecane posty

Dzieki temu, ze mam naprawde bogatych rodziców- w ogolę nie pracuję.. (tzn, pracuje ale nad sobą.. siebie polepszam itp) natomiast za pieniądze u kogoś nie pracuje bo sram na to.. nie będe tyrał za marne grosze u jakiegoś frajera w magazynie czy gdzieś tam.. Mamy sporawy domek na obrzeżach miasta, mieszkanie 3 pokojowe w centrum Łodzi, które wynajmujemy a do tego działke-kozacką, za miastem Ojciec ma dwie furki, matka jedną i ja jedną.. (nowe bmw serii 3) laski SZCZAJĄ NA MÓJ WIDOK!! jeżdze zajebistym autem, zajebiście wyglądam (chodze na siłownie, do fryzjera co 2 tygodnię, mam najlepsze suplementy, najlepsze ciuchy... jestem chłopcem z rozkładówek dosłownie) i sram na wszystko... a wy śmiecie, naubliżajcie mi w internecie, powiedzcie , ze jestem pusty itp.. ale wiem, ze kazdego z was zżera dosłownie zżera zazdrość hahah robaki jebane

Gość ja też najbardziej na świecie
dziwnych masz rodziców, ze na to pozwalaja zebys nie nauczył się pracy i tego, że na chleb trzeba zapracować a pieniądze łatwo nie przychodzą.

Gość jekora
To są synku Twoje słodkie marzenia .Naoglądałeś się filmów i teraz zyjesz nimi.Wracaj do szkoły ,bo do wakacji jeszcze miesiąc

Pewnie mi śmiecie zarzucicie, że gdyby nie rodzicie to był bym nikim- OWSZEM, ZGODZE SIE! gdybym miał biednych rodziców to bym byl takim przeciętnym frajerem jak wy wszyscy... wyglądał chujowo/szaro/srednio, łapał sie jakis tandetnych tymczasowych prac i studiował jakieś gówno zeby niby zdobyc wykształcenie i miec lepszą pracę hahhaha zalosni jestescie ja sie opierdalam, chodze na silownie, do fryzjera, jade nad wode sie poopalac, zabieram co rusz to nowa kobiete na randke, do kina, do hotelu, czesto bzykam konkretne sztuki- zycie jak w madrycie w ostatnie wakacje byłem zwiedzać USA , cudownie.. w te planuje Hawaje, ahhh ale się będę prężył na plażach :) a wy jak tam? Ustka na tydzien, czy może zaszalejecie i międzyzdroje? ahahah ewentualnie pojedziecie sobie w nasze zajebiste góry, proponuje szczyrk hahha dziec.. w alpach to są góry, a nie to co u nas jest:O

Ja też mam bogatych rodziców i wyglądam, ale nie tak głupich! U mnie w szkole większość osób ma bogatych rodziców i oni stawiają na edukacje dzieci. Pewnie jesteście nowobogaccy.

Gość niebieskooo żółtaaa
fajnie masz w marzeniach xD hehe i fajne prowo :)

moi rodzicie cieszą się moim szczesciem i mnie kochaja pewnie i tak z czasem zakrece sie w firmie ojca i mi da jakas posadę póki co jestem młody, piekny i korzystam z zycia

moi starzy to menele a ja się tylko zgrywam, jestem dresem mieszkającym w zapyziałej kamienicy i jeżdżę do szkoły rowerem w weekendy pracuję przy roznoszeniu ulotek. lubię tę pracę jest zajebista:)

Gość olabogaaaaaaaa
ciekawe co zrobisz jak rodzice pierdolną w kalendarz.. co zostawią Ci ziemie samochód iii ? utrzymasz się za to? będziesz musiał iśc do pracy gnojku . Wcale Ci nie zazdroszczę,nikt nie przyjmie do pracy nieroba bez doswiadczenia. Widać kasa pada Ci na mózg. Niewiele masz,zapewniam Cię :O :classic_cool:🖐️

Gość moim zdaniem1
rodzice tylko robią ci krzywdę i ty sam sobie z resztą też. To, że jestes bogaty nie znaczy , że masz być obibokiem bez wykształcenia. W końcu twoi starzy jakby tacy byli to niczego by się w życiu nie dorobili.

chodzę w podróbach najaczy i pumie za grosze, je kupuję na bałuckim rynku bo są fajne:) a i do lumpeksów też często zaglądam:) Kocham was kafeterianki!!:*:*:*

Gość Jatezzz
Ja też mam bogatych rodzicó, z resztą facta też mam bogatego. Rodzic moi i jego budują nam dom. Każdy ma też swoje auto oczywiście. Mamy też swoje quady, bo lubimy na nich poszaleć. Oboje studiujemy zaocznie a pozatym mój facet jest współwłaścicilem firmy jgo ojca. A najfajniejsze jest to, że moi rodzice od dwóch lat płacą mi składki na emeryturę :) A po śulubie mój maż będzie mi te składki płacił :D

a jak jest ciepło to wyrywam laski na pożyczone od kumpla czikłueczento z dywanikami z tesco . Nie mam prawka ale to nic:) psy mnie i tak nie złapią

widze, że zazdrosc was zżera :)

Gość Etam zzera jiciez
Cieszymy sie z toba ! Ja mam jeszcze lepiej ale sie Nie bede chwalic ;) :P

skończysz jak wszyscy, więc nie ma czego zazdrościć.... ;) a twoi starzy , fryzjer , opalanie , ani żaden "śmieć" ci wtedy nie pomoże...:classic_cool:

Gość Hermanegilda
aha

Gość barrakuda...
albo masz na tyle zryty leb i zakladasz takie denne prowokacje, bo albo chcesz sie dowartosciowac albo wbudzac kontrowersje 2 opcja: to co piszesz jest prawda, co nie nie czyni cie mniej zalosnym niz w opcji 1 Czyli albo jestes frustratem albo pustym chlopaczkiem, ktory nie ma nic ciekawego do zaoferowania oprocz kasy Podsumowanie: wylada na to, ze masz niezle nasrane w glowie, nikt przy zdrowych zmyslach ci nie zazdrosci

Może i Ci poubliżają w sumie mają racje...;/ ale nie dlatego że masz kase (oj przepraszam Twoi starzy mają) :) tylko dlatego że innych ludzi traktujesz jak śmieci !!!! co idzie wywnioskować z Twojego postu... Myslisz że Ty jedyny masz pieniądze ha ha ha Ja też je mam !!!! i zapewne więcej od Ciebie bo są moje a nie moich rodziców!!! Ale to nie upoważnia Cię do tego żebyś ubliżał pozostałym biedniejszym ludzią bo los mój drogi bywa przewrotny:) a wtedy sie mocno zdziwisz jak będziesz potrzebował pomocy to cie w d..e kopną za to jak Ty się zachowujesz . Oczywiscie Ci tego nie życzę ale wszystko się zdarzyc może...

Gość i mnie wkurwiłeś
nie będe tyrał za marne grosze u jakiegoś frajera w magazynie czy gdzieś tam.. ty szczęściarzu jebany:(, też bym tak chciał

Patrz jaki zbieg okoliczności też jestem z Łodzi. Chętnie spotkałabym Cię na ulicy i wpieprzyła :) a no i pogratulujmy rodzicom wychowania tak wrażliwego,młodego chłopaka..miej pieniądze, super autko..szacunku i zdrowia kupić się nie da :) powodzenia

Gość komu by sie chcialo robic na
magazynie albo w tesco czy w fabryce ;]

Co tam buraki, widze ze ktos odkopał moj wątek.

Tak wogóle to mi się coś zdaje że sciemniasz i nie masz tej kasy :) Za bardzo prostacki jesteś w swych wypowiedziach jak na osobę żyjacą na wysokim poziomie...

pojutrze kupuję sobie nowego quada z większym silnikiem bo ten stary juz mi się znudził

Gość dsfsfsfsf
Spokojnie, przyjdzie mafia, porwie cie dla okupu i skończysz w kilku workach gdzieś w lesie. Oni lubią takich synalków z bogatymi rodzicami.

Gość proekozielona
ten topic juz był, teraz dodałeś nowe tresci Autorze znasz powiedzenie: słoma z butów wystaje? Mozesz miec pieniadze ale jestes prostakiem, na zadnych salonach nikt nie traktowałby Cię jak rownego sobie, a jak widac aspirujesz to tych "lepszych" z "Twojej półki", przypomniały mi sie czasy jak samoobrona weszła "na salony". Ciebie wlasnie mozna porownac to ludzi z Samoobrony (np. Pan łyżwiński siedzi wiadomo za co). Kulczyk ma doktorat z filozofii a Ty co masz? Nic tylko próżnosć i słome w butach własnie. Jak ktoś już wspomniał, zamozni ludzie inwestują w edukacje dzieci, dbaja by zdawały miedzynarodowe matury i dalej kszłtałcily sie na elitarnych uczelniach światowych w "kuźniach elit". Dotarło? No ale wydaje mi że twoja "ineligencja" nie ogarnie moje postu.

gdyby to była prawda, to ten łoś nie siedzial by na kafe tylko woził się tą swoją betą i wyrywał równie błyskotliwe lachony albo opalał się na Seszelach anie smęcił w necie, bo komu on zaimponować skoro nikt go tu nie zna, chwali się przed znajomkami, marne prowo naprawdę

Jadę na Kanary cwele..