Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

speede01

stracilem dziewczyne, pomozcie mi : (

Polecane posty

Witam. Bylem z dziewczyna 4 miesiace, wg wszystkich bardzo do siebie pasowalismy, spedzalismy z soba kazda wolna minute. Jedna nasz zwiazek dobiegl konca, przez moja glupote i zlosc. Kiedy byl okres swiateczny i nie widzielismy sie miala miejsce dosc spora klotnia na gg dotyczaca doslownie tego co moge ja a co ona. MOja byla chciala zabronic mi doslownie wszystkiego a sobie pozwolic praktycznie na to co ona bedzie chciala. Nie wytrzymalem psychicznie i jak szczeniak zerwalem. Po kilku minutach zaczalem ja przepraszac... nasza rozlaka trawala przez 3 tyg, przez ten czas mialem ja z nia ciagly kontakt, moze wywieralem zbyt duzy nacisk co do powrotu. Ona ciagla mowila ze nie wie, ze narazie nie jest mi w stanie tego wybaczyc. Z dnia na dzien zylem nadzieja az w koncu wybuchlem i zazadalem tego by sie okreslila.. unikala odp ale jakby przez sile powiedziala, ze tojest koniec. Od tamtej pory nie mam z nia kontaktu...oczywiscie chce wrocic. Jak myslicie jest jakas szansa? co mam robic?

Gość variudda
no trudno

Gość nie dziwi nic
przebierz się za szympansa, wsiądź w auto i wyjedź na miasto

Gość .ANAL i ZATORr..,
pierdol to

Gość wren dren
nie przejmuj sie laski sa jak autobus jedna odchodzi druga przychodzi i klin klinem.

Gość kokoszanelllll
co sto topicków dodajesz o tym samym kurwa i miejsce zajmujesz?life is brutal dałes dupy zapomnij trzebabyło sie jej słuchać gówniarz jesteś tak wnioskuje i pizda bądz twardy nie miękki

Gość ale........
ja mysle, ze szansa jest niewielka, skoro powiedziała ze to koniec. Nie wiem jak wyobrażasz sobie powrót, ale bez rozmowy w cztery oczy nic nie zmienisz.

Gość .ANAL i ZATORr..,
a za szympansa sie nie przebieraj może się nikt nie kapnie ,że się nie przebrałeś

Gość kokoszanelllll
do kurwy nędzy miałeś siedzieć pod pantoflem a teraz rycz