Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniedbana--

Muszę się za siebie wziąć chciałabym być ładna

Polecane posty

Gość zaniedbana--

wiecie jak mój facet na mnie patrzy :( szkoda gadać płakać się chce... Ja się wstydzę rozbierać jestem biała jak mąka do tego cellulit na nogach gruby brzuch jak siadam to jest zgroza wałki na ramionach flaki normalnie tłuszcz mam niestety obwisłe piersi i rozstępy wogóle jestem totalnie zaniedbana paznokcie okropne włosy... eh temat rzeka naprawdę..zniszczone nie używam żadnych kremów. Dam radę sama jakoś zmienić swoje ciało bez pomocy skalpela? teraz może następna sprawa mój ubiór.. należę do osób które nie pokażą się publicznie w mini z cellulitem na nogach albo w krótkiej bluzce i wyleje mi się brzuch. więc aby uniknąć wstydu poprostu się zasłaniam jeansy swetry tuniki i wszystko sprowadza się do figury jak zmienię ciało to bez skrępowania będę sobie mogła na wszystko pozwolić. Teraz twarz... właśnie twarz jest przeciętna. pospolita nos krzywy i małe usta ehh ;/ gdybym mogła to już teraz bym to zmieniła i taki mam w sumie plan

Gość Sylwia.A.
Dietka, nie jedz słodyczy, chleba, ziemniaków. Dużo sie ruszaj. Rower, basen, jogging itp. Kup balsam jakiś do ciała, jakikolwiek. Koniecznie krem do twarzy, żel odpowiedni do twojego rodzaju cery. Idz do kosmetyczki, niech ci zrobi peeling z maseczka (ja płace 50zł za takie coś, nie wiem jak gdzie indziej) I niech ci kosmetyczka zrobi regulacje brwi (ja płace 8 zł). Regularnie używaj kremu. Kup delikatny podkład, tusz do rzes i błyszczyk. Do włosów jaką odzywke kup, albo poszukaj w necie przepisów na domowej roboty maseczke. Troszke zrzucisz na wadze, to pokupujesz sobie jakieś ładne ciuchy. Nie zniechecaj sie, bo na poczatku nic nie schudniesz, moze to zajac nawet i 3 miesiace, a potem jak z procy poleci waga w dół. Mięsnie tez swoje waza, wiec wskazówka moze niewiele drgnąc ale po sobie bedziesz widziała że chudniesz. Może zmień kolor włosów na inny. Powodzenia :)

Gość Sylwia.A.
A paznokcie spiłuj i pomaluj na jakiś ładny delikatny odcien. Od razu bedą piękniejsze.

Gość laczesie
jakbym czytała o sobie!