Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njuorihg

Ile czasu byliście razem kiedy zaczeliście mieć wspólne pieniądze?

Polecane posty

Gość njuorihg

Witam. Tak jak w temacie chodzi mi o to ile czasu byliscie ze soba zanim zaczeliście miec wspolne konto czy wspolne pieniądze? czy wiazalo sie to ze wspólnym zamieszkaniem?

Gość nie martw sie
5 lat i nadal mamy osobno,. jedynie dzielimy sie po rowno na rachunki i rozrywke.

Gość njuorihg
Jak oboje zarabiacie to to jest bardzo dobre rozwiazanie ale sa tez sytuacje w ktorych jeden z partnerów nie ma pracy i co wtedy?

To my tak mamy. Mąż pracuje. Nie ma problemu żeby mi dał pieniądze na zakupy czy jakieś przyjemności.

Gość 32-latka
Nigdy z nikim nie mialam calkowicie wspolnych pieniedzy. Ani z rodzicami, ani z zadnych facetow, ani z mezem. Po co?

Gość ala21212121
czy zdecydowałybyście się zamieszkać z facetem po 2 miesiącach bycia razem( znamy sie pół roku)?

Gość mypo my
po roku jak zamieszkalismy razem . mamy 3 konta - na moje trafia moja kasa plus kasa od mojego faceta ktora mi przelewa jakies 80 % jego wyplaty , 10 procent wplaca na konto pszczednosciowe (to 3) 10% zostawia sobie na jakie swoje wydatki - gazety, plyty czy zarcie w pracy . Konto 3 jest wspolne na ktore odkladamy kase sobie na wakcje czy jakies wieksze wydatki :)

Gość ala21212121
mam nadzieje ze udanym małżeństwem:)) dzięki rozwiałaś moje obawy