Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślęzzaczka

córa czy syn ...czego się spodziewać ?

Polecane posty

Gość ślęzzaczka

z przymrużeniem oka oczywiście :) ale wiele kobietom to sie sprawdziło. 13 stycznia był stosunek a 14 lub 15 owulacja.Czy w tej sytuacji jest szansa tylko na dziewczynke ?

Gość awertyyy
:o

Jak sie staramy o dziecko przed owulacja, to niby sa wieksze szanse na dziewczynke, ale co sie urodzi to niewiadomo :) Ja tez 'celuje' na corcie :D

Gość szanse więcej niż 50%
na córkę są ze stosunku na więcej niż DWIE DOBY przed owulacją U Ciebie szansa na syna albo córkę jest taka sama

Gość mjknjn
syn

Gość ślęzzaczka
oj to jestem pocieszona poluje na synka:) może się uda. Termin mam na 8 października ostatnia miesiączka 31 grudzień więc jakaś nadzieja jest że stosunek był blisko owulacji ale jak to obliczyć? da rade jakimś kalkulatorkiem ?

Gość ja właśnie w ten sposób
mam dziewczynkę :-)

Gość lkdd
Ja kochałam się w nocy z 4 na 5 września, oraz 2 razy w ciągu dnia 5 września :p owulację miałam 7-8 września. Planowo za 2 tygodnie urodzi się nasz synek :)

Gość ślęzzaczka
lkdd dałaś mi nadzieje :) u mnie mniej więcej też był stosunek 2 dni przed owulacją więc jest szansa na chłopca. a znacie kalkulatorki gdzie po wpisaniu daty porodu podaje orientacyjny dzień owulacji ?

Gość sdfbdvf
znajdz na necie chinski kalendarz urodzen podobno sparaqwdza sie w 98%

Gość Ania23L
Przy pierwszym chiński kalendarz sie sprawdził :) chłopiec a teraz nie wie bo mój gin sie zdecydować nie może mam dwie daty porodu według miesiączki 1.11 a według usg 27.11 więc nie wiem i tu sie wacha styczeń/ luty więc waha sie chłopiec/dziewczynka

Gość ślęzzaczka
Ania23L dużą masz rozbieżność terminów. Mi z miesiączki wychodzi 7 październik a według dwóch USG z 8 tygodnia i z 12 tygodnia wskazuje na 8 październik. Mi wg tego kalendarza chińskiego sie nie sprawdziło. Wskazało na syna a mam 12 letnią córke :) Próbuje kalkulatorkami dojść kiedy była owulacja skoro dwa usg wskazało jedną date porodu to chyba łatwiej ustalić

Gość Prawda jest taka że....
Jaka będzie płeć zależy od faceta. To wszystko biologia :-) Kobieta ma chromosomy XX a facet XY. W czasie owulacji ty dajesz jednego X a od faceta zależy czy dołoży też swojego X czy Y. Dlatego płeć zależy nie tyle od owulacji co od szybkości plemników