Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabellcia

Przyjaciółka > jej chłopak> Kontra ja!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość izabellcia

Jestem w dość dziwnej sytuacji , Chłópak mojej przyjaciółki dostał mój numer i na początku pisał sms tylko o agnieszce( swojej dziewczynie), Ale od nie dawna sie to zmieniło Pisze mi że bardzo jestem śliczna piękna i takie tam , Że mu się bardzo podobam. I tak prawiee co dziennie, nIEWIEM CO ROBIĆ? jAK MU NIE BEE ODPISYWAĆ TEŻ BĘDZIE ŻLE. Pomocy, Co ja mam Robić????????

Gość Marek52
Jak to będzie źle , że mu nie odpiszesz. Nie odpisuj i tyle!!! Jeśli wiesz,że to chlopak przyjaciólki i się do Ciebie zaleca, to chyba odpowiedź sama się nasuwa.

Gość izabellcia
Tak tylko są sytuacje w których musze do niego pisać bo np przyjaciółka mnie o to porosi:*

Gość Marek52
" :* " wtf? powiedz jej prawdę ! po co jej taki chlopak dziewczyno !

Gość khymkhymkhym
Fajna z ciebie przyjaciolka :P Chlopak ja robi w konia a ty sie pytasz co robic???? Pokaz jej te smsy niech sama sie przekona, ze to gowniarz. Uwazasz, ze jesli zostanie z toba, to inaczej cie w przyszlosci potraktuje? Pomysl bodaj przez chwile, to nie boli a nadaje twarzy interesujacy wyglad :P

Gość izabellcia
Zastanawiałąm się nad tym ale ona go bardzo kocha i nie wyobraża sobie życia bez niego:* Więc jak jej to powiem to ona się załamie . Już sama nie wiem co zrobić zeby było dobrze , teraz dostałam od niego sms że jestem bardzo sexi:*

Gość izabellcia
Co robić?????????????????????

Gość khymkhymkhym
No wez, przestan... A wyobrazasz sobie co bedzie dalej? Jak sie twoja przyjaciolka rzeczywiscie zaangazuje i dopiero wtedy zorientuje sie z kim sie zwiazala? Co mi sie widzi, ze ciebie rajcuja te smsy, pewnie czujesz sie super. Ciekawe czy widzac sie z przyjaciolka patrzysz jej prosto w oczy i zapewniasz o przyjazni po grob. Do doopy z taka przyjaznia. Jestes falszywa. Non coments

Gość Marek52
Słuchajcie to chyba provo :D Zobaczcie na " :* " :D

Gość izabellcia
Moja przyjaciółka jest już bardzo zangażowana w ten związek ,jak się dowie prawde to się zabije. ja bym jej najchętniej to powiedziałą i ogólnie nie podoba mi się że on do mnie pisze, czuje się bardzo źle, mam wielkiego doła bo co nie zrobię to i tak będzie źle:

Gość Aśka23
Moja przyjaciółka jest już bardzo zangażowana w ten związek ,jak się dowie prawde to się zabije- to normalne nie jest. Co oan z nim lata jest?

Gość dobre dobre dobre
pierdolisz mala. sama masz chec na kolesia i stad problem. nie pasuje ci to mu piszesz ze jeszcze jeden tekst i wszystko leci do jego dziewczyny. a jak ci pasuje to nie pierdol ze jestes lojalna bo nie jestes.

Gość izabellcia
napisałąm jej prawde sms i mi napisałą że zarz do mnie przyjedzie żeby zobacyć te smsy i że ja na pewno sobie coś wymyśliłam bo jej chłopak by jej wrzyciu nic takiego nie zrobił. A potem napisała mi że to ja na pewno do nie go pierwsza pisałam takie sms i go prowokowałam to on też do mnie zaczoł a to przecież jest nie prawda. Wydaje mi się że to nic nie pomogło a może nawet zaszkodziło bo moge stracić kumpele.

Gość izabellcia
Nie mamy 14 lat!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Aśka23
Skoro nie masz 14 nastu lat to nie zachowuj się jak gówniara. Pokazesz jej smsy to zoabczy, że jego wina. Jako ona tak ślepo zapatrzona to jej sprawa. Nie martw się nie będzie na Ciebie, bo masz twarde dowody. A ona , no niestety kubel zimnej wody i tyle, ale to dobrze , że teraz niz pozniej

Gość izabellcia
dzięki Aśka23 za pocieszenie :*

Gość izabellcia
Moja była przyjaciółka przeczytała wszystkie sms ale i tak jest z tym kolesiem a to zupełny idiota:* ale to i tak nic nie dało bo powiedziałą ze to ja do niego zaczełam wypisywać takie teksty i że on jej powiedział że ja pisałam jeszcze gorsze a mu było głupio nie odpisywać i też musiał pisać;* mam dosyć życia teraz sobie wymyślili wspólne spotkanie to znaczy ja on i aga żeby wszystko wyjaśnić a ja niewiem co robić bo oni są razem a ja przeciwko nim dwóm!!!!

Gość no to wlasnie
przeszlas test przyjazni :D :D :D Przyjaciolka jest debilna i zasluguje w pelni na chlopaka debila. Zwijaj zagle przed taka pseudoprzyjaznia i pseudochlopakiem. Nie daj sie wciagnac w zadne wyjasnianie - juz im wyjasnilas, teraz beda chcieli sie popastwic nad toba. Nie daj sie. Lepiej byc samej, niz bawic sie w takie gowniarskie zagrywki. Poboli ale przejdzie a przynajmniej zachowasz szacunek dla siebie.

Gość izabellcia
Myslałam że to była prawdziwa przyjaźń ale byłam w błendzie . teraz oby dwóch wypisują sms i nalegają na spotkanie :*