Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysiatysia

bezpłatne badania uzębienia

Polecane posty

Gość rysiatysia

Buszując w necie trafiłam gdzieś na jakimś forum fajne info, ze w Zakopiance w Krakowie jest ciekawa promocja. Badania dla całej rodziny GRATIS! Do końca sierpnia, całe rodziny mogą zrobić badanie uzębienia. Badania są bezpłatne:))

Gość bancia
To ciekawe. Dzięki za informację, łatwo przegapić taką okazję. słyszałam już wcześniej, że Zakopianka ma super opinie, ale teraz wybierzemy się na pewno, warto.

Gość mimwerka
Strasznie boję się stomatologa, ale chyba i ja skorzystam, w końcu badanie boleć nie będzie.

Gość fdkhyjgf,kjgk..k
kuurwa, co za namolna, spamerska reklama!!!!!!!!!! chyba niezle chujowa musi byc ta "klinika" ze tak zalosnie skomla o zainteresowanie:O chuj wam w dupe ciecie!!!!!!!!!!

Gość popopopoo
Jetseś dziwny, jak według ciebie mają ludzi eromawiać, by nie budzić podejrzeń takich ":wykrywaczy" spisków ja ty????

Gość obratayu7
hahaha , słusznie popooo.... Faktycznie, kobiety w ciąży mają problem ze stomatologiem, bo znieczulenie niestety jest niemozliwe, pomagajcie sobie kobietki:) jestem za.

Gość no w cholere
przecież przeglądy w każdej przychodni są co poł roku bezpłatne. nie wiem czym się podniecacie.

Gość nominom
ale w prywatnych też są bezpłatne co pół roku?

Gość bzdura wielka
to nie możliwe. gabinety prywatne rządzą się własnymi prawami i wcale nie mają narzuconego organizowania takich akcji jak w Zakopiance teraz.

Gość bernstein
pewnie, ze bzdura, ponieważ prywatne gabinety nie mają wytycznych, ale opieram akcję Zakopianki, choć jestem z Gdańska.

Gość mirunkaka
Powinno być obowiązkowe, badania dla dzieci, w sensie opieki stomatologicznej, jak kiedyś. Przecież niektóre dzieci aż straszą uśmiechem