Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiechu warte tralallala

Dlaczego ludzie na Kafe i w ogóle w Internecie udają bogatych ,pięknych i

Polecane posty

Gość smiechu warte tralallala

szalonych ? Faceci to ruchacze o urodzie modela ,ze swietną pracą ,albo spadkiem po tatusiu/dziadku , inni wygrali miliony w grze losowej , bzykają co sie rusza ,gardza kobietami . A dziewczyny są piekne, wszystkie młodo wyglądają , są zajebiscie szczęsliwe ze swoimi równie pieknymi i swietnie zbudowanymi chłopakami / męzami. Wszyscy mają fajne auto ,podrożują , jedzą ciekawe egzotyczne potrawy , świetnie się ubierają ,oryginalnie , bo jakżeby inaczej ? :D Gardzą klonami z Reserved'da , H&M'a , Zary i innych tanich sklepów dla motłochu . Oczywiscie oglądają ciekawe niebanalne filmy i mają interesujące hobby ktoremu poświecają kazdą wolną chwile....... Rozumiem ,ze jestescie chcielibyscie by wasze tak wyglądalo ? :D:D Zero problemów ,cukierkowe zycie niczym Paris H. albo inny Ksiąze? :D Oczywiscie musicie to na kazdym kroku powtarzac? Dlaczego zalozylam ten topik... Otóż na portalach randkowych to norma, ludzie wlasnie siebie tak opisują a raczej kreują wlasny obraz zajebistej osoby z zajebistymi znajomymi ,mieszkają w zajebistej dzielnicy ,najlepiej willi z basenem i jachtem w Monako :D Nie wiem jak kobiety, ale faceci tak... Ciagle cos ubarwiają. Na forach ,np takim jak to - tez standard. W realu? To samo. Mam wrazenie, ze wiekszosc ludzi cierpi w mniejszym lub większym stopniu na mitomanie . Kazdą historie musza ubarwić ,no bo jak to? Piatek/sobota , gorąca noc a ja siedze w domu i ogladam Na dobre i na złe ? :D eee tam ,trzeba udawac ze super sie bawisz. Oczywiscie status na GG : Piję z krejzolami ,ale inne glupoty - ludzie 30 letni zachowujący sie jak 13 letnie dzieci. Nieodbieranie telefonów a w poniedziałek opowiesci na uczelni,w pracy,w autobusach : Ohhh ,ale byla impreza, Tomek z Kaską niezle sie naj***, a ty gdzie byłas ? : Tu i tu ,niezla jazda byla :D:D Buhahaha nie mam wecej pytan :) Potraktujcie ten topik jako żart albo głupote,według wlasnego uznania.

Gość dobre dobre dobre
od tego jest net zeby zycie ubarwial. siedziec na necie i smecic jak jest zle to by dopiero bylo pogiecie.

ludzie muszą czymś zakryć swoje kompleksy i ułomności...tym bardziej , że Ci , co tak robią , w realu są wręcz niezauważalni...

Gość noi po co ,,,,,
Po co pytasz? :D Znasz przeciez opowiedz , kazdy klepiej pierdoly zeby poczuc sie lepiej , gdyby kazdy na kafe ktory gada o swoim zajebistym bogatym zyciu naprawde je mial - to by tu nie siedzial :classic_cool: i zająl sie jak to wspomnialas zajebistymi znajomymi i zainteresowaniami