Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena18

Dlaczego nie dostałam okresu ?

Polecane posty

Gość Lena18

Witam !Nie dostałam okresu, zawsze spózniał mi sie 2-3dni ale zawsze dostawałam. Teraz spóżnia mi się ponad 6 dni. Zaznaczam że nie współżyję. I także nigdy się nie odchudzałam, ponieważ i tak jestem szczupłą dziewczyną. Moja waga to 53kg przy wzroście 170. Mam 18 lat . Pomocyy ;( .

Gość niestety nie...
Powinnas udac sie do lekarza ginekologa. Moze to swiadczyc o zaburzeniach hormonalnych.

Gość Mala kijanka
To proste, masz problemy z hormonami, sprawa prosta do wyleczenia, tylko musisz udać się do ginekologa, czas najwyższy.

Gość Lena18
Strasznie boję się iść do ginekologa ;( . To będzie moja pierwsza wizyta.

Gość Lena18
Dziewczyny ile może najdłużej spóżniać się okres ? ;/

Gość Lena18
bo mam spłaszczona cipke ;/

Gość jgtdds
mi tam sie nieraz2 tyg albo tydzien spoznia...

Gość Lena18
Tylko jakoś pobolewa mnie podbrzusze , tak jak bym miała dostać okres , a tu nic ;/ .

Gość Mala kijanka
Lena - czego tu się bać??? Lekarz ma tysiące pacjentek, jesteś dla niego jedną z nich, nie rozumiem skąd obawy! Idź tam i niczym się nie martw. Powiedz że spóźnia Ci się okres, ale ani nie współżyjesz, ani się nie odchudzasz. Zapewne zleci Ci przebadanie hormonów w Laboratorium.

Gość Lena18
Poczekam jeszcze parę dni, jeżeli nadal nie dostanę okresu wtedy udam się do ginekologa :( . Mam nadzieję , że to nic poważnego. Cholernie się boje ://

Gość Mala kijanka
Nie bój się, jak wrócisz od ginekologa, to będziesz się śmiała sama z siebie! Najpewniej zapisze Ci tabletki, które powodują że miesiączka wraca, dopiero kiedy po ich stosowaniu nadal się nie pojawi, wówczas zapewne skieruje Cię na badanie hormonów. Także nic się nie zamartwiaj, a do ginekologa i tak w końcu musisz pójść, więc teraz jest dobra okazja.

Gość Lena18
Dziękuję za poradę ;) . Teraz spojrzę na to bardziej optymistycznie :) . Pozdrawiam :**

Gość Mala kijanka
Oczywiście, czego Ci bardzo życzę i jestem z Tobą myślami, każda z nas kiedyś też przeżywała swój 1 raz u ginekologa. Za to jaka szczęśliwa wyszłam od niego :) A poszłam z takim samym problemem jaki Ty masz. I dostałam od niego własnie receptę na jakieś tabletki i okres wrócił, ale to było już tak dawno :) Powodzenia.