Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jerry i paczka haha

Dlaczego Polki wymagają od faceta w wieku 20-28 lat : pracy,samochodu,mieszkania

Polecane posty

Gość totylkojaaaaa
Witam To może ja też coś napiszę jako 29-cio letni facet. Nie mam własnego samochodu tylko pożyczam, nie mam własnego domu ani mieszkania, bo mieszkam jeszcze z rodzicami. Dopiero w tym roku kończę studia. Na razie zarabiam tylko 2 tys. PLN. Wiem, że po takich informacjach mam małe szanse na poznanie jakiejkolwiek kobiety, bo według kafeterianek jestem nieudacznikiem. Nigdy o tym nie mówię, ale za to zaczynam w przyszłym roku budowę domu. W pracy chcą dać mi awans, gdy tylko skończę studia, wtedy zarobki podskoczą do 3-4 tys. Chcę też pójść na magisterkę, aby mieć pełne studia, nie tylko inżynierskie. Chcę zdobyć uprawnienia budowlane, które otworzą mi drogę do bardzo dobrych zarobków. Z tego co wiem, to w mojej firmie kierownik zarabia od 6 do 10 tys. PLN. Jednak na takie zarobki potrzeba sporo czasu. Pieniądze mają dla mnie jednak drugorzędne znaczenie, chociaż wiem że pewnie na ich brak nie będę narzekał. Ja jednak nie mam zamiaru wiązać się z żadną kobietą, bo to szkoda sił, nerwów i tego wszystkiego. Kobiety są takie, że jak jesteś kimś to Cię pochwalą, a jak upadniesz to jeszcze dostaniesz od nich kopa.

Gość taki se facet
Noxelia fajnie że odważnie ujawniasz facjatę ale ogólnie j.ebłem jak przeczytałem że niby ty szukasz bogatego z takim ryjem jesteś średnia, daję Ci 4- w skali wiadomo od 1 do 10 masz szansę na bogatego ale frajera

Gość Moja odpowiedź brzmi
totylkojaaaaa-- dobrze, ze postanowiles byc sam skoro nie masz żadnego szacunku dla kobiet. Wystarczy przejrzeć ten wątek, aby zauważyć, ze zdania sa podzielone. Moze masz zle doświadczenia, ale nie musisz generalizowac, bo Twoje teorie mogą byc na niektórych kobiet krzywdzące.