Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skyDee

poród w szpitalu w Mikołowie

Polecane posty

Gość skyDee

Witam! Interesują mnie informacje dot. porodu w mikołowskim szpitalu (ul. Waryńskiego) Z góry dziękuję za wszelkie opinie!

nie polecam, bardzo długo zwlekają z cesarką, dużo dzieci przez to miało problemy zdrowotne

Gość skyDee
Szkoda, że tylko tyle opinii przy czym pierwsza może pasować do każdego porodu w każdym miejscu na świecie więc niewiele wniosła do tematu Jeżeli któraś z Was znalazłby czas i miał ochotę podzielić się swoimi doświadczeniami i konstruktywnymi uwagami, byłabym bardzo zobowiązana!!! Szpital w Mikołowie miał swego czasu dobre opinie czyżby to była przeszłość? Z dobrych informacji i wiarygodnego źródła wiem, że została zniesiona opłata za poród rodzinny (w 2009 roku płaciło się 150 zł)!

Gość skyDee
KAROLA 29 piszesz z autopsji czy to informacje z drugiej ręki?

piszę z autopsji, nie chcę tu roztrząsać co i jak bo to dla mnie smutne i trudne przeżycia były... już więcej bym tam nie poszła rodzić :(

Gość skyDee
KAROLA 29 oczywiście rozumiem i współczuję! Mam jednak nadzieję, że wszystko, mimo złego początku, zakończyło się dobrze! Bardzo dziękuję za info!

Gość lutowa
hej dziewczyny,powiedzcie mi bo też zamierzam rodzić w Mikołowie,jakie tam są zwyczaje bo w niektórych szpitalach trzeba np.przynieść swoje ciuszki dla maluszka a w niektórych nie..jak jest tutaj??