Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak swojej dziewczynyyy

Rodzice kupili JEJ mieszkanie!

Polecane posty

Od jakiegoś czasu zacząłem spotykać się z pewną boska dziewczyną. Razem jesteśmy na roku, od samego początku mi się podobała, okazalo się, że ja jej też :) mega szcześciarz ze mnie, bo ona nie dość, że piękna, to jeszcze zdolna, inteligentna, studiuje 2 kierunki itp. Jakiś czas temu rodzice kupili jej mieszkanie... tak, i nie na żaden kredyt, tylko normalnie gotówką... dwupokojowe, w nowiutkim bloku, z miejscem garażowym... w dodatku prawie centrum Warszawy! Na razie ona się tam nie wyprowadzi, będą wynajmować, bo ona woli mieszkać w z nimi w domu jeszcze... Ale sam fakt, że ona już to mieszkanie ma, jakieś działki budowlane też mają... Ja jestem z tzw. średnio zamoznej rodziny, nie jestem z Warszawy, tylko tu studiuje... ale chce zostać. I mieszkanie wynajmuję.... I żeby mieszkanie za gotówkę kupić - to nie wiem, chyba ze 20 lat nic nie jesc itp.... i kurde, czym ja teraz takiej dziewczynie zaimponuję??? nie jest zadną księzniczką, jest na serio normalna, ale... boje się ze sam bede ciągle myslal o tym mieszkaniu itp.....

Gość zadne
Hehh mój mąż też miał taki jazdy;-) Bo ja dostałam dom od moich rodziców. I na początku naszego związku martwił sie różnicą zamożności. Ale to nie jest żaden problem. Jesteśmy szczęśliwi.

Gość blumblum
Nie swiruj :) pokaz że jetes odpowiedzialny i gdyby przyszło wam mieszkac w tym mieszkniu sami bedziecie je opłacac I sie ciesz ze ma tak dobrych rodziców

Gość koamakakdnfnj
no ale o co ci chodzi?:)

Gość proś JĄ o rękę byle szybko
żeby inny ci jej sprzed nosa nie sprzątnął, taka okazja

Gość wyluzuj koles
...nie kazdy musi miec mieszkanie, jak laska jest normalna i nie obnosi sie ze swoim bogactwem to napewno i dopusci do sytuacji w ktorej Ty czulbys sie niezrecznie. Ja znam pary gdzie to dziewczyna ma mieszkanie i nikt z tego zadnego halo nie robi...

Gość snfksadhf
zaimponuj jej sobą, swoim charakterem.

ale to dopiero początek naszego spotykania się, więc jakies wspolnie mieszkanie, sluby itp, to za wczesnie troche ;p ale kurdeee, mysle o tym caly czas, bo siedzę teraz w swoim wynajmowanym mieszkaniu itp.... i takie mysli