Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostalam naruszona cielesnie

Moja bratowa mnie uderzyła :/

Polecane posty

Gość ja nie boję się
za to "utłukłabym cię" zrobiłabym niezłą awanturę W SWOIM DOMU, nie ma zmiłuj!!!! NIE DAJ SIĘ DZIEWCZYNO!! :(

Gość serenghetti two
A ty w ogóle wiesz co to jest patologia? Dzieci rządzą dlatego ten kraj schodzi na psy. Same tępe strzały tu na forum siedzą. a na koniec roku szkolnego same dopuszczające, prawda?

ja nie sprowokowalam akcji, to ona przyszła z ryjem do mnie, sama zaczeła mnie atakowac, to jej odpowiedzialam pod nosem w mysli ze tego nie usłyszy i sie na mnie rzuciła, ale nie mam sladu,bo jakbym miala to bym jej pokazala co mi zrobiła

Gość OneTwo
Za co Ci wyjebała w ryj ?

Gość ja myśle że...
mloda musiała nieźle coś "odpysknąć", skoro tak naprawde nie chce powiedzieć co dokładnie to było, poza tym nie wierze, że własny brat nie stanął by w jej obronie, jeśli naprawde by na to nie zasłużyła. Ludzie popatrzcie co teraz się dzieje z tymi małolatami, moim zdanie w niektórych przypadkach im się "należy",

Gość musze w koncu zaczac pisac
Dzieci rządzą dlatego ten kraj schodzi na psy. co ty pierdolisz tępoto!!?? kraj jest pełen zer (już od dawna), bo chore społeczeństwo postanowiło zrobić ze wszystkich biologicznych rodziców świętość, w efekcie część z nich to gówna pod ochroną! a ty pieprzysz, że dzieci rządzą! puknij się w głowę, bo nie wiesz co mówisz!!!!!!

Nie uderzyła mnie w" ryj" jak ktoś napisał, nigdy w zyciu nie dałabym sie uderzyc po twarzy co to to nie!! Ja mam pokój na pietrze i oni mają tam także swoją " siedzibe" i bez pukania weszła do mnie do pokoju , powiedziala, a wręcz rozkazała abym ściszyła muzyke ( a miałam bardzo cicho)i wogole najlepiej juz zgasiła swiatło i poszła spac ( a co ją do tego o ktorej chodze spac?), to powiedziałam że mogłaby zapukac bo do jej królestwa ja nie wchodze jak do stodoły tak jak ona teraz ,tylko zawsze pukam, i czekam na "prosze" a po drugie to może grzecznie poprosic abym sciszyła muzyke a nie krzykiem i rozkazem, lecz i tak jest bardzo cicho i sie poprostu czepia, ona odpowiedziala że pukac i prosic się nie będzie bo jestem dla niej taka i owaka i za to że pyskuje to mam teraz całkiem wyłączyć muzyke lub słuchawki załozyc a najlepiej kompa zgasic ,a jak usłyszy jeszcze raz jakies brzdekolenie to mi lapka przez okno wyrzuci , no to ja wstalam z łózka aby ściszyc , lecz i tak było na minimum ustawione i pod nosem powiedziałam cicho aby niedosłyszała, :popierdolona s**ka jebana " ona to usłyszała i mnie zakleszczyła w swoich szponach , szarpneła, rzuciła na łózko i przywaliła, nie mam śaldu ale liczy się sam fakt

serenghetti two hahaha, tak, wiem co to jest patologia. Jeśli dla Ciebie takie zachowanie jest normalne, to może wybierz sie do psychologa? W mojej rodzinie takie coś jest nie do przyjęcia, mam normalny dom. A na koniec roku nie mam żadnej dopuszczającej i zaledwie trzy trójki, jeśli tak bardzo interesują Cię moje wyniki w nauce :D / Autorko bratowa zachowała się jak suka, ale z wyzywaniem przesadziłaś. :P

ale nie powiedziałam jej tego prosto w oczy i miała tego nie usłyszec w przeciwienstwie do niej jak ona wparadowała do mnie i mi w nos zaczeła wytykac jaka to ja siaka owaka , taka, sraka, i to perfidnie w twraz mi wypowiedziala, ja jej tego w twarz nie ppowiedzialam, nawet miała tego nie usłyszec, bo tak sama do siebie to wymamrotałam.

Może porozmawiaj z rodzicami jeszcze raz? Ona Ci trochę rozkazuje jak własnemu dziecku, ktoś jej chyba powinien wyznaczyć granice.

gdzie tam z moimi rodzicami, oni z tej całej tresci skupią sie tylko na mojej "akcji" jak ja miałam prawo tak powiedziec, przeciez to jest bezczelne, ale jej zachowanie jej słowa jak zwykle pominą, bo ona starsza i jak starsza to ma racje i nalezy jej sie bezgraniczne posłuszeństwo i schodzenie z drogi :( Lecz to jest dzien w dzien jej takie "matkowanie" i to nie jest z troski tylko z zwyczajnego dopierdolenia się do mnie ,bo zawsze znajdzie powód aby dopiec, dogryźć, poniżyż, zdeptac

Gość ja ciebie popiaram jak najbard
dobrze jej powiedzialas, jeszcze chcialaś aby tego nie usłyszała? dobrze ze to usłyszala ,wie co o niej myslisz i popieram ciebie

Gość dwie popaprane baby
twoje słowa wobec niej były przesadne , ale ona wcale nie lepiej sie zachowała, powinna dawać tobie sobry przykład, porozmawiac, nawet i ukarac ale nie fizycznie

Gość gdzie cie machła???
a dokładnie w jakie miejsce cię uderzyła? w twarz???

Gość stare babsko sie wyżywa
uwazam ze babsko powinno chamowac się z łapami, i nie wazne co usłyszała, nie moze nikogo szarpac, popychac bo tak nie mozna

Gość qwqawqq
powinna zza te łapy w pysk oberwać

Gość hheeh przechodziło sie
az wtyd aby niespelna 40 letnia kobieta sie zachowywala jak jakas glupia małolata co z łapami wyskakuje

Gość oddaj jej tak samo
to jej oddaj i po płaczu

Gość we33
porozmawiaj z nią dzisiaj o tym

Gość kiciorynka2222
zgadzam się, proozmawiaj dzisiaj ze szwagierką